.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 2, 2012

Jangan Tidur Lagi [01012012]

Assalamualaikum ..
Annyeong Haseyo ...



aaaaa~!!! happy much !! wae ? wae ? wae ? baca sampai habis *kalau rajin .. LOL :P
semalam, texting dgn Mr.F ..... our text ;;

Mr.F : ... nak tidur dah ? tak tengok jangan tidur lagi ? ...
Me : ha'ah .. takmau lah ..
Mr.F : yke ? ad dafi tw..



what ????? mesej tu pukul 11:04 .. Fina baca 11.12 .. sebab mak panggil makan .. heh .. gilessss ! terkejut kot ! terus pi kat abah yang sedang asyik tengok bola *sapa lawan ntah .. tak perasaan .. samun remote tv macam penyamun .. tukar channel pi TV3 .. and ... yes ! memang ada Dafi !! ouchhhh~ gilessss happy ! *dah happy, giles plak .. memang gila .. :P cakap kat abah, "sorry na abah .. nak tengok Dafi .. xD" abah buat don't know je .. hehe ..

you know what, masa tu ada kawan mak kat rumah .. and Fina memang tak control ayu ! main redah jer .. terjerit2 depan tetamu tu *tak over sangat oke .. lantak laa kann , Fina just jadi diri sendiri *cehhhh~ .. and memang Fina excited kalau tengok artis fav Fina dalam rancangan tv .. harap maklum yerr .. kekeke



one more thing, Fina tak dengar sangat apa yang Adlin soal, and apa yang artis jemputan jawab sebab yang kat luar tv nie sembang ... ya ampunnn~ faham2 je lah ek .. yang Fina tau dyorg story pasal artis anak VIP .. hOhO~ but, masa Dafi nyanyi (lagu Euforia), Fina cakap .. "maaf noooo~ :)" and terus perkuat volume tv *tak kuat sangat oke, Fina ada perasaan lagi nak hormat tetamu ^^ .. then,

mak : dia mau tengok Dafi memang jadi lagu nie ..
kawan mak : *senyum je*

oh , sememangnya mak mengerti .. hahahaha.. sorry pakcik, makcik .. sorry sangat-2 .. bukan tak jaga adab ke apa .. budak nie jarang tengok artis fav dia kat tv + tengah frust sebab tak dapat tengok artis fav dia menyanyi malam kelmarin .. tu bila tengok, jadi teruk sangat sampai macam nie .. hehehe .. harap faham .. hehe .. gilessss panjang entry nie .. sorry sorry .. hehehe .. ok ok, stop kat sini .. annyeong~! ;)

petang, dengar lagu dalam album.
malam, dapat tengok dalam tv .. ^^ thanx to him for the msg .. saranghae~! <3



*cari video Dafi nyanyi .. tak jumpa pon :(





dalam Konsert Reunion Akhir AF , Dafi tak menyanyi pun .. serius, sedih :(( *taktau kot ada part yang Fina tertinggal, tapi tak mungkin .. :((
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...