.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, January 5, 2012

my cs comeback to me with no change~!

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...








yeahhh ! Alhamdulillah .. my phone (my cs) come back to me with no change ! happy-2 .. selalunya kalau rosak skrin , pi repair, hilang habis semua .. nie tak, semua okay ja , tak hilang pun ^^ .. *takkan bukan skrin yang rosak kot ?? -,- ahh~ tak kisah . heee~ bleh dengar lagu dah ^^ thanx abang long sebab tolong pi hantar kat kedai and pi amek .. siap beli charger baru lagi ^^ jeongmal gomawoyo~ hari tu pi tanya kedai tu kena RM100 .. abang long bawak pi kedai yang dia ang angah memang selalu pi, kena RM80 ja .. jimat-2 ^^

sebenarnya, Fina dah give-up dah nak repair phone nie dulu .. nak beli Samsung Galaxy Young (sebab boleh connect WiFi).. RM499 ..



sayang duit larhh .. disebabkan Fina kena bawak keluar duit sendiri .. Fina pk lebih panjang seperti .....

- RM 500 nie Fina guna untuk beli phone .. dengar2 cerita nanti, SHINee nak buat concert kat Malaysia .. confirm menyesal guna duit tu !
- RM 500 Fina guna untuk beli phone .. macam mana nak upgrade lappy ? baik guna untuk upgrade lappy .. tak sampai 500, lebih boleh simpan ..
- RM 500 guna untuk phone ? simpan lahhh~ kot nak pi mana-2 nanti .. 

hahahaha ... Fina mintak abang long sponsor ... haishhh~ hampir semua benda yang Fina nak, dia yang bagi .. nak broadband dulu dia bagi, nak beli baju SHINee, nak beli seluar jeans pun, dia yang bagi duit .. lebih pulak tu .. pokai terus dia kalau terus melayan karenah adik pompuan dia yang sorry neyh .. sorry along .. hehe .. mintak kat angah , haaa~ angah maw nak beli makan, dia bagi .. mintak nak beli phone .. sorry naik lorry ! takkan bagi ! sebab dia pun tengah simpan duit nak beli Samsung Galaxy apa ntah ... hahaha ..



so, Samsung Galaxy Y just in my dream only ...................................





tunggu my bB pulokk untuk kembali .. huhu~ T.T

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...