.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, July 18, 2012

20120714, Penutupan SUKOL 2012 (UiTM Perlis)

Assalamualaikum...
Annyeong  Haseyo...


cr: FB UiTM Perlis
Perasmian Penutupan Sukan Antara Kolej (SUKOL) UiTM Perlis 2012.. well, Fina masuk perbarisan lagi ! heee~ tu je yang Fina mampu..nak wakil Kolej dalam acara sukan..hmmm...Fina tak pro..taknak arr Kolej kalah sebab Fina. huhu.. bila tau ada Perbarisan, terus nak masuk..kat sekolah, 5tahun..Fina masuk perbarisan. masuk U...sambung lagi! muehehe x)

perbarisan kolej mana ?? Kesinai 4 !! weheeee~ ^_^ ktaorg berlatih setiap malam.. lebih kurang 2minggu kot....tak sampai rasanya..ntah lerr, tak ingat..muehehe... ;P

Pagi 20120714 : Raptai

ada raptai pagi tu. tapi tak semua turun sebab ada yang ada test. ada yang tido lagi kat Kolej sebab diorg tido lambat, kul 3 ke 4 pg ntah...buat segala barang2 untuk kontinjen . thanx guys! :') bnner tu cantikk! x) Fina tak turun..tatau pon diorg stay up. hoho. sorry :'( pagi tu raptai, K4 ada 6org wakil je~ tapi last-2 tu, geng K4 turun jugak lepas akak tu cakap, kolej yg tak turun tolak 40marks. cuakk ye ! x____x

 snap2!

~budak Derma di UiTM. kekeke ^_^~

~my roomate, Qira ^_^ ~
masa raptai ::










Petang 20120714 : get ready~


~with Qira again ! hohoh~
~Fighting!

~practice lagi sekali..... ^_^~
 K4 dah datang~! LOL xP


~some of budak2 perbarisan :) *cr to the owner*

Malam 20120714 : THE MOMENTS!!

~K4 tengah siap~

~ ^_^ ~

~comey tak ??? kikikiki~

~ kwan2 belakang Fina dalam baris. heheh~

saat yang ditunggu2..huhuhu~ waktu dalam baris tu..cuakk kot..berdebar2..and berdoa ktorg boleh buat yang terbaik.. tengok Kolej lain buat persembahan... rasa tergugat jugak arr .. huehue.. berserah je lahh.. Alhamdulillah.. persembahan ktaorg okay je. ^_^ rasanya laa..huehue


~maskot kami simple tapi COMEY x)~*

nielah Kami, K4 ! x) *

K4 ! *

~persembahan tarian~ *

~penonton~ *

nampak ktaorg takk ?? wuwuwuuu xP *

~nampak kuning2 tu ?? warga K4!! xD *cr to FB K4*

*cr to FB K4*

~masa persembahan :)  *cr to FB K4*

persembahan ! yg berdiri tu K4!! x) *

palapes punya persembahan :) warna bendera Malaysia ?? hoho *

tbh, serius, tak puas hati dengan abg MC tu! dia sebut nama maskot ktaorg salah tau..ptotnya, BumbleBee *yang Transformers tu*..tapi MC tu sebut, membabi~~~ memang arr !! bengang kot! nasib tak jejas ktaorg punya fokus. aishhh~ =.=

lepas dah habis semua..diorg umum keputusan untuk perbarisan plak..mula2 yang saguhati tu..macam ikot turutan..igt semua dapat yang tu..tetiba.....tak ikot turutan dah....and..............

Perbarisan Paling Kreatif :: KESINAI 4 !

gilesss okay !! terkezuttt !! XD hahaaha. Kreatif maybe sebab banner! hoho..and papan2 huruf tu...menarik oke! xD then....kreatif maybe sebab kreatif melepas belon satu2 di depan pentas VIP...muahaha... rasanya laa.. sorry if salah.. hehehe..

~proud yeee x)~
Special thanx to tuan punya idea nak buat semua tu ;) Big thanx to tuan punya idea nak buat persembahan.. thanx dekat semua residen K4 yang bagi support especially, akak2 senior... thanx to kawan2 yang dalam perbarisan....even penat, Fina happy! happy dapat kenal korang yang gila-2, yang supporting, yang ada idea best2....yang memang terbaikkk arr.. :')

~dah habis, jom balik! hee~
serius syok ! nak join lagi next sem. hoho. maw dok kolej lagi. huuu. okalah. sampai sini je, annyeong~! <3

**tak ada video persembahan nak tunjuk kat korang. :'( gambar kotinjen ktaorg pon ada, tapi...Fina tatau sapa snap..tak kenal orang tu..takleh nak mintak..cari kat FB pon tak jumpa... :'( if jumpa nanti, Fina post SUKOL Part II kat sini yer ^^

oh! from ::
SEKOLAH IS HOT TO GO~! H.O.T.T.O.G.O!!
to.......
Kamilah K4 yang kuat dan terhebat~
Pasukan yang gagah melawan semua~
Kamilah K4~ owh...owh...
Kami jatuhkan musuh~ owh...owh...
Women da bai leoiu du sho!
heeeee ^_^ <3 <3 <3 

yg pics ada tanda * cr to Airin. amek dari FB dia. hehehe. sorry airin, tak gtau ^^
pics yang lain yg takda cr tu...all belong to me okay! #justsaying :))







Happy Bday, Abah! :')

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...