.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, July 18, 2012

Life as a UiTM Student :')

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...


dah sebulan lebih dok kat sini.. UiTM Arau, Perlis. syokk ^_^ dulu risau takda kawan ler apa laa.. tapi sekarang dah oke. heee ^_^ seronok je.. roomates pon okayy.. heee. BM111'BusinessStudies.. Fina budak DBS! heee x)

2 Jun 20112

~bawak Dafi and Onew sekali. heee xD~
Masa MDS (Minggu Destini Siswa) :: 





waaaa~ rindu minggu tu sangat2! dulu sebelum masuk sini..baca dalam surat tu de minggu nie.. Fina pk...ish..taksyok nya...and....masa minggu nie...tbh, letih gilaa...Fina rasa macam nak balik rumah, takmau dok sini..2-3 hari 1st laa....lepas tu dah biasa, oke laa,, aktiviti syokk.. *ada yang taksyok, yang ceramah2 tu. hehehe. bila minggu nie dah habis, serius....rasa macam de benda hilang.. selalu bangun pagi, de kakak PM kejutkan, makan sekali ramai2...bila minggu nie dah habis, masing2 bawak jalan sendiri..takda sapa nak tolong macam dalam minggu tu. huu. sedih :'( a lot of thanks to akak2 and abang2 PM yang jaga kami masa minggu tu. sorry if kami de sakitkan hati korang. sayangg korang! <3 :')

ingat dulu takda budak Derma yang dapat course BM111 neyh. rupanya ada. Wafaa! heh. so, tiap kali pi kelas, balik kelas...dengan dia :)

AGM DBS
kelas oke saja. paling syokk kelas BEL. heee x) kelas akaun. hmmm. dulu belajar akaun dalam BM..sekali masuk U, dalam BI yee. jenuh translate semua tu pi BI.. merangkak lagi sekarang nie..macam nak teryak pon ada jugak bila belajar akaun neyh. huhu. :'( MGT lagi lah. rasa macam nak teryak guling2 turun semua bukit kat UiTM Arau neyh. giless apa satu pon tak faham k. T_____T akan usaha bagi faham jugak subjek management nie... wish me luck... :')

Barang2 yang Fina selalu bawak nak bagi orang len tau Fina nie SHINee World. heheheh. ne tau jumpa Kpopers kann..heee~ well, Fina nak tegur orang dulu, tak berani..kang, Fina cakap sorg2..malu je..so, biar orang tegur Fina dulu :) kekeke.


~ni laa barang2nya ^_^
Kolej Kesinai 4 ^_^



sambut bday SeoHyun hari tu . muehehe. exceli sajaa ja nak ingat hari 29June tu.. double Bday YongSeo...tapi kebetulan 28 tu bday SeoHyun.. so, sambut jahh sekali . heee :)

akak tu tulis 'Seo' salah! >.<

oh! Fina masuk kelab Forografi. even takda DSLR...gedik jugakk nak msuk kelab nie. huhue.. sebab ?? sebab....dari sebelum masuk U lagi Fina dok pk..if masuk U nanti, nak masuk kelab Forografi la..so, bila tau kat sini ada kelab tu, memang tak pk panjang, masuk terus..minat kan... heee ^_^

hummm.. tu je kot...tatau nak cakap apa dah.. hehehe.. annyeong~!!





i'm back !!

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...