.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, July 30, 2012

I Won't Give Up ^_^

Asslamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...






that song ....  I Won't Give Up by Jason Mraz .. i LOVE it !! start love it when i watch this FMV from YongSeo International



as you know, i am a YongSeo Shipper. so, really love that video. that song also. the lyrics ..... <3

i miss them. YongSeo~ can you guys just be real ?? T__T

.....a few days ago..... i search videos of SWC II and i found this video .. Onew Solo Stage ....




omg ! my fav song ! really happy ! i keep replay that video. heee~ Onew Oppa~ your voice so nice .... *melting* heeee x) and ... and... you know.... i wish i could be one of those girls and stand together with Onew on that stage. hehehe. berangan ! LOL xP



Annyeong! x)



I won't give up in whatever I do. :') *i will try*

Minggu Pertama Ramadan :')

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ....

Day 1



haluu~ selamat berpuasa guys ! ;) humm. hari pertama puasa .. syok ! dapat bersahur and berbuka kat rumah. heee~ petang sebelum berbuka tu, pi bazaar Ramadan dengan along angah and adik +my roomate, Qira. Fina selalu hepy kalau kami 4beradik keluar sekali <3 waktu pi tu dah lewat..banyak makanan dah habis. huu~ beli kuih2 je. :)

Day 2

still sahur and berbuka di rumah. ^_^ lepas berbuka, time to balik Kolej! well, 1st time nie.. nak sahur and berbuka tanpa family. huu~ sedih laa jugak. tak biasa. bulan puasa nie tiap2 minggu arr nak balik, boleh ?? hee ^_^



Day 3

you know what ?? Fina tak bangun sahur ! Fina dah kunci jam..tapi tak bunyi rasanya. pelik laa. aishh~ Fina jaga pukul 7:30.. sahur kemana. subuh kemana >.< .. takpernah lagi Fina bangun lewat macam ni sepanjang 1bulan lebih Fina kat UiTM neyh.. aigoo. if jam tak bunyi pon, kalau roomates bukak lampu, Fina automatik terjaga. hari nie tak ! Fina tidur tak sedar mana2. pelik arr kenapa Fina tak jaga. tidur takde lah lewat sngat, pukul 12..hari tu tidur pukul 2.30pg senang je bangun.


hmm... Fiqa cakap dia bangun. tapi Qira gtau dia Fina tak makan sahur. so, dia tak gerak Fina. aigoo. Qira salah faham rasanya. dia takleh puasa, waktu 2nd day dia kat rumah Fina, Fina tengok dia nyenyak je tidur, malas nak kacau. Fina bangun jelah sahur dengan adik. lepas subuh. tidur balik. mesti bila Qira bangun, dia tengok Fina dok tidur..dia ingat Fina takbangun sahur. aishh~ sokay. salah Fina jugak. hahaha

korang tau tak, Fina makan waktu berbuka kelmarin je. malam tu balik kolej memang tak makan apa langsung. berharap Fina boleh tahan untuk puasa hari nie.. if tak puasa pun bukannya nak makan banyak sangat pon..setakat minum air je. baek puasa kan?? takmau arr tinggal puasa macam tu je. rugi! selagi fina boleh bangun berjalan, boleh buat kerja...if TERlepas sahur pun, insyaAllah..Fina akan puasa jugak :')

1st time berbuka tanpa family disisi. huuuu~ sedih. but, fina kuat :') berbuka with roomates, Fiqa and Qira .. :)

Alhamdulillah.. tak letih sangat. berjaya puasa untuk hari ke-3. :D


Day 4



weheee~ tak terlepas sahur dah ! *buat syok xD makan biskut je pun. muehehehe.
`
dugaan hari ke-4..hujan turun lebat gilesss masa tengah mencari makanan untuk berbuka. guna payung with Wafaa. tapi..kepala je yang tak basah.. seluar memang basa teruk arr macam berajalan dalam hujan tanpa payung. hujan lebat + angin sekali kan. ofcoz laa basah. Fina ingat nak beli nasi ayam.. tapi last-2 beli je nasi macam Nir and Wafaa . nasi dengan ayam masak merah. tak sempat dah nak pi beli nasi ayam tu. huhue. sokay. at least de nasi.

berbuka with Fiqa and Qira lagi :))


Day 5





like always. huu. bangun pagi . pegi kelas . bukak puasa . huhu



Day 6



share duit beli lauk dengan my roomates. jimat ouh buat cegini. wehee~ kena buat camni selalu. hoho. well, sharing is caring right ?? muehehe


Day 7



berbuka di rumah ! xD Fina balik pukul 5:30. so, bila sampai rumah..memang lauk semua dah siap dah mak masak. Fina tengok kat bawah tudug saji de ikan kembong goreng. happy gilesss. my fav ! xD

hmm. tu je kot nak story. kekeke. annyeong~! 

Alhamdulillah ..... 7hari dah ^_^


*ALL pics cr to Google


selalu termenung waktu sahur. teringat kat mak. selalu bangun sahur, nampak mak dok masak and makannan dah siap sedia. dok sini...buat sendiri..makan biskut je...huuu

Sunday, July 29, 2012

Majlis Iftar BMD1Cc with Miss Adila

Assalamualaikum ...
Annyeong Haseyo ...


event with my classmates and Miss Adila (lecturer BEL120).  Majlis Iftar at Kuala Perlis. 29 July 2012. :))

i dont think i want to write a lot about this. well, pictures can tell you everything. kekeke. i will write a few captions for the pictures below. :) 

we gathered at BSN first.

~with Wafaa~


then, we walked together to Gate B to wait for the bus.




yeay ! Finally the bus arrived ! muehehe.


LETS GO ! x)
we arrived there at 6++ i think. still early for the Iftar. so....?? snap snap! heee x)

the place that i LOVE the MOST. SEA!! XD





















after snap2....Iftar Time !! :))

nyum~






our miss ^_^



oke . stop speaking BI. makin berterabur je. hehehe. sorry. oke. continue story .. lepas makan. pegi solat magrib .. then, lepak kat taman permainan dekat2 situ.

nyanyi lagu raya ramai2. syokkkkk! XD




test flash camera. haha
miss Adila snap this pic ^_^
some of the girls and the boys with Miss Adila :)





dah happy happy tadi ... time nie .... part sedih ..... huuuu :'( miss panggil kami semua. then cakap, dia ada bad news nak bagi tau. huuu


bad news tu, minggu nie, minggu last Miss kat UiTM. Miss kena pindah pi Unimap. huu. sedih sedih. kelas Miss laa paling meriah. tak tension2. nak buat cemana.... hmmmm.... well, yes. tbh, Fina sedih gilesss. even baru je kenal Miss, rasa senang je masuk dengan dia. kami semua memang agak rapat dengan dia.  masa dia, kelas kami memang meriah.. waktu Miss gtau tu.. Fina tahan air mata je. taknak nangis..


but.....tiba-tiba....Miss ask...."Edrina, are you crying ?" erk ?! ofcoz she can see my tears. Fina dok straight depan dia.. huu. just can smile and nak cakap , "No." tapi takleh tahan dah. memang nangis terus bila Miss cakap macam tu, Wanie and Wafaa pusing belakang and try to calm me.. huuuu...... sifat yang takleh nak ubah dah. senang sangat nangis.


mood sedih tu kurang sikit bila ada yang buat show kat situ. hahaha. nyanyi untuk Miss. and Miss pun nyanyi satu lagu untuk kami.. :')

hari dah lewat .. *lewat laa sangatt :P masa untuk balik kolej. huu. before tu .. snap lagi !! kekeke

BMD1Cc with Miss Adila <3 b="b">
Happy Together :')
we will MISS you, Miss Adila .... take care ... and dont forget us.... <3 font="font">



i love you, Miss. gonna miss you~


pictures cr to :: their camera > Miss Adila, Amin, Wafaa, Wanie, Farah, Ikmal, Alyah 








i will remember this moment forever . :') sweet moments with my beloved classmates in BMD1Cc and our beloved lecturer, Miss Adila <3 nbsp="nbsp">
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...