.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, March 29, 2013

280313, ArtisChat @Murai with DAFI and Hairul

Assalamualaikum....
Annyeong Haseyo...

kelmarin, join ArtisChat with Dafi and Hairul at murai.com.my . rindu nak chat ngan Dafi. last chat masa at web DFC dulu. bila ntah. lupa dah. HAHA :P Fina taktau nak tanya/cakap apa actually. tapi tak kisah laa kan..yang penting de Dafi. heeee XD

Waktu Dafi and Hairul dah on9..chatbox (cb) tu bergerak laju gila. fina pon tak sempat nak baca msg fina sendiri :3 waktu Dafi masuk...dy send msg "check 1 2 3" . fina tulis laa kat fans punya cb, "check check Dafi" . hahahaha. sekali Dafi tulis nie >>>> (tgk dalam pic at bawah)


nampak tu, speechless terus. sengih sorang2. hahaha. nasib guna nama tu, Dafi nampak jgak. :'))) *fina guna nama twitter/instagram/keek - nurEdrina . well, nama betul fina gak ^^ selalu tweet and komen at insta Dafi. tu Dafi perasan kot :) happy sangat. ofcoz laa~ sapa tak happy. :'DD

nie antara scncaps nya ^_^ semua fina main tekan je k. ;)

Dafi and Hairul dah datang ! :D
taktau kenapa diorg tukar tempat. Dafi taksuka dy nampak besar kot. LOL. Dafi Dafi :P

dah kenapa muka Dafi cegitu?? HAHA

Dafi tengok lappy macam nak telan. wakaka

cuba nak layan semua fans :')

Hairul ptotnya nyanyi lagu Dafi. tapi nyanyi lagu org len, so, Dafi merajuk. hahaha. comel!! XD

menjawab soalan fans



the best scncap ever! the scncap that i love the mostt!! <33333 td="">
Fina dengar Dafi baca msg fans soh  buat peace. tapi video lag time tu. dengar suara ja. waktu fina tekan scncap tu, Dafi dah nak bwak turun tgn dia. ingat takdapat dah. tapi.......... dapat! HAHA. comel kannn? heeee^^

Dafi tgh buat chikebeom2 apa ntah. HAHAHA
okay. thats all. kekeke :P kat bawa nie plak msg Hairul and Dafi. sikit ja. sebab cb laju sangat...so, diorg jawab terus soalan fans LIVE..diorg tak taip..tak sempat.




bilangan orang fans yang on9

sebelum on air - 50

masa on air - 246 . ramai giles. bygkan mcm mana cb bergerak time tu :3
Dafi perasan fina sekali tu je. sebab masa tengah2 tu, msg fina asyik tenggelam ngan msg org lain. plus, fina pn tatau nak tanya apa. mendiamkan diri ja. and tengok streaming tu. hoho. pastu, dekat nak habis. video lag makin teruk. video dah ok balik, diorg dah bangun. hahaha. whatever lah. still happy. muehehehehe. thankyouuuu mr.D




rindu cb DFC sangat2 :'(

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...