.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, March 29, 2013

Salahkah Aku by Dafi (Official MV + Lirik)

Asslamualaikum...
Annyeong Haseyo...

hye guys ! Dafi ada lagu baru tau ! dah dengar belum?? kalau belum, dengar laa. syok ooo~ hehehe. *i'm a Dafinites. ofc i'll said best. tapi.....mmg best pon !!! XDD. kekeke

tajuknya, Salahkah Aku... here is the Official MV and Lyric ;)



by: Edrina ;p
*buka pic in new tab untuk lagi clear*

okay! thats it ! korang kena dengar tau. watch official MV tu kat Youtube Dafi > officialDAFI k.. share dekat kawan2 + saudara mara jugak okay? thankyouuu :* eh. wait. entry nie boleh dikira sebagai bukti menyahut cabaran DFC jugak laa kann ? kekekeke ;p


Jom layan pastu share lagu ni kat Twitter dan FB sebagai sokongan kita pada Dafi. -DFC

don't worry DFC. ;) Fina dah share kat semua tempat. FB dah. Twitter dah. Instagram pon dah. Blog pon, nie entry nie. ^_^ haaaa. Youtube pon ! XD tengok video kat bawah nie >



Fina tak buat full sebab, Fina nak orang dgr full song dekat channel Dafi. boleh increase views official MV tu :) haaa~ semangat tak Fina ? Wakaka. Keek je belum. hehe. okay. sampai sini je. hehe. share tau ! byebye~






apa suprise tu eh? dugeun dugeun. Dafinites ! jangan stop share ea. 100,000 views. boleh aihh. heee ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...