.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, March 29, 2013

BLOGLIST REVIEW AND GIVEAWAY BY LIEYANA AHMAD

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


buat entry lagi ni budak.  nak join GA plak. hihihi. dah lama tak join GA2 nie. kekeke. actually tgh study nie. tapi mengantuk. nak hilangkan ngantuk, update blog jap :) okay. check it out~



CARA UNTUK JOIN ( YOU MUST DO THE MANDATORY RULES! FOLLOW THE SIMPLE STEPS BELOW! ) :

  • Tarikh tutup: 15 April 2013 
  • Post satu entry berkenaan bloglist review and giveaway ini berserta paparkan banner diatas dan backlink kan banner ke post ini. 
  • Follow my blog
  • Anda mesti Like facebook page sponsor ini. CLICK HERE->: L.A.B House 
  • Tak perlu tag siapa-siapa pun. Kalau nak tag pun takpe. tak ada paksaan. Semua ini untuk memudah kan anda semua :)


simple je steps nak joinnya. i loikeee. heeee. Fina dah follow semua steps tu ^_^ fb fina - Fieyna Girang :)) hmm... ntah bertuah ke tidak. join je memeriahkan majlis. kekeke :D okay. thats all. jom join ramai2 ^^







mintak2 laa lucky. hadiahnya menarik. hehehe^^

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...