.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, April 2, 2013

Nuffnang

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

twitter tak boleh buka, kenapa eh ?? -.-' hummm. okay. back to main topic. Nuffnang. dah lama dah buat account Nuffnang nie. since awal2 menjejakkan kaki ke dunia blogging rasanya. dah lama ke si Edrina ni dalam dunia blogging ? Yes, darling. lama dah. since i'm form 3 student (if not mistaken) and now...i am 19.. ada orang kenal kah si Edrina neyh ? takpernah dengar nama dia pun. Nope, dear. memang takde orang kenal pon. Why ? because Edrina selalu post entry yang berkaitan personal life sangat kot ? huhu. pastu entry panjang nak mampus. sape nak baca ? LOLz. buat blog macam diary je. kalau ada org baca, THANKYOU !! hehehe

well, Fina kadang2 aktif kat blog. kadang2 tak. :( suatu hari tu masa Fina dah lama tinggal blog. ada laa 2-3 bulan masa internet takde..fina terbuka Nuffnang. Fina ingat Fina tak aktif kat blog, Nuffnang tu akan 0 sen je. tapi that time....Nuffnang Fina dah naik sikit...xcited okay! that time aktif balik jap. pastu.....senyap balik.. LOL. sebab busy dengan Uni. HAHAHA :P saje nak tau perkembangan Nuffnang Fina, Fina bukak lagi hari ni.. dari sen-sen dulu... dah jadi ringit-ringgit. wahhh :') thanks to iamFyna 's visitor. *hugs* thanks to Nuffnang too ^^

Fina rasa memang kena upgrade blog nie. i mean. upgrade about entry. bagi ada orang tergerak hati nak baca. baru layak dapat duit dari Nuffnang tu. am i right ?? ;)) keke

Nuffnang fina naik sikit-sikit. okay laa dari tak naik langsung. need to sabar, improve entry, be a good blogger. insyaAllah kann :)) thankyou again to korang yg melawat sini.

okay. thats all for tonight. byebye :*



korang blogger yang belum daftar, why not cer try. ;)) kalau blogger baru yang rasa blog korang boleh maju dalam dunia blogging nie.....GO ! hahaha. Goodluck ^^ rasa macam dah ramai dah daftar. takpelah. nak promote jugak. hehehe [ click here ;) ]

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...