.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, April 11, 2013

Cara Delete Akaun Facebook [Permanently]

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

hye ! asyik post pasal GA/segmen ja...sekarang, Fina nak share cemana nak delete akaun Facebook permanently. bukan deactivated okess?? delete ! HAHAHA /evil laugh/ 

Fina ada dua akaun FB. rasa macam tak guna dua2 puns, guna 1 ja..2 FB tak macam 2Twitter. 2 twitter leh control lagi. 2FB...1 bising...1senyap. kuikui. so, better delete terus if taknak pening. hoho. Fina share kat sini .. ne tau, korang pon TERbuat banyak FB, so nak delete 1 ke?? hoho. here. check it out! ^^

1. LOG IN Facebook yang korang nak delete tu. jangan salah akaun plak yerr ;)

2. Bolehlah KLIK SINI Permanently Delete FB Acc <

3. klik DELETE MY ACCOUNT . sekali lagi, make sure tu betul2 akaun yg korang nak delete!


4. isi Password ngan Word Verification tu...pastu....klik OKAY . tanpa rasa ragu2. HAHA ;P


5. klik OKAY



selepas 14Hari. Akaun anda itu akan hilang buat selama2nya. LOL. kalau terasa salah akaun or tetiba rasa sayang plak dengan akaun tu, cepat2 lah log in balik sebelum 14 Hari. muehehe. okiess?? annyeong!








Korang dah tau ?? abaikan lah ye! Fina baru tau mende neyh. nak buat cemana. hewhew :3 thats all. byebye~

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...