.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, April 5, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

toink2! *lompat2 masuk blog* HYE GUYSSS ! Fina update blog lagiiiii~~~ XD Fina nak join GA lagiiiii~~~ XDD wakakakaka /evil laugh/ hey hey ! jangan buat muka annoying tu please..??? bukan selalu Fina gediksss cegini.. hehehehe /control ayu/  cehhh. merapu kerapu lagi budak neyh. alaaaa! jangan laa stop baca. maaf laa~ /wink wink/ lets check GA apa yang Fina nak join malam nie plak :))

macam yang korang boleh tengok kat tajuk entry tu...haaa....“Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin” .. wah wahhh. daebakkk! *_* GA cameraaa tuuuu! gilesss kauu...?? yeap! camera! XD tabung bentuk camera! XD errrr....yes....tabung.... muehehehehe ;))) 


comelsss sangattt oke??? sukaaaaa *_* nakkkkk ... biruu tuuu *_* sebab apa nak menang?? tidak kurang dari 50pp kann ?? here >>

i love photography sooo muchhh... :') 
[1] Fina memang suka everything yang berkaitan camera. ke'gedik'kan terserlah bila Fina nampak barang2 yang berbentuk camera even functionnya bukan camera. dulu pernah nampak pendrive bentuk camera. tapi tak berjaya mendapatkannya sampai sekarang. harap dapat menang tabung ni. :) [2] Fina memang suka menabung. kalau dapat tabung secomel nie...berbentuk camera plak..ofc! lagi semangat nak menabung. ^_^ [3] nak kumpul duit beli DSLR. yeap. Fina takde DSLR. yang dalam gambar kat sidebar tu, kawan punya :( so, kalau ada tabung berbentuk camera nie depan mata, mesti akan usaha double triple gigih penuhkan 'camera' tu untuk dapatkan real camera.... wahhh. angan-angan tu! hehehe [4] tabung sekarang bentuk dia kartun perempuan. so, kalau dapat 'camera' nie...boleh laa dua tabung tu describe Fina....a girl that love photography. can't live without camera. /chewahhhhh. hehehehe^^ / [5] tak pernah lagi jumpa tabung cegini. memang nakkk sangatttt [6] tak selalu menang GA/contest /buat muka sedih D: / hehehe

panjang giless alasan. memang tu pon alasannya :) hope boleh menang. entry mmg maybe tak menarik..so, at least.....random ahjusshi ! please choose me. jeballll~~! T_____T errr. i better stop. sebelum jadi lebih teruk. HAHA. jom ramai2 join ! click banner kat atas tu okes ? ;D annyeong ! ;))







i love camera /hearts x92193821738/

2 Stars Talking:

muslimah sejati said...

salam ukhwah , dari GA yang sama :) jemput join :P follow me :))
http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Afifah Hayati said...

datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...