.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, April 16, 2013

Review Blog :: Blogwalking Petang 160413

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...



Fina ada post link entry weChat  kat group Kelab Blogger BA tadi.. ada kawan-kawan blogger komen post tu dengan link blog diorg. bagus laa. boleh blogwalking. muehehe x)) Fina nak share laa dengan korang. boleh laa korang BW sekali. LETS GO !!! XD

1. Nia Razlan

header < blog akak Nia > sangat simple but....sangat comelsss. dengan ayat "let Allah be The Author of our Love Story" . awwww~ I likee~! ^^

takda widget merapu kerapu. so, ringan saja. loading pon jap je. Fina suka cara penulisan akak Nia. menarik. plus...boleh bagi peringatan jugak. :')


2. Izhan Idris

saper masuk < blog Izhan > nie kena hati-hati sebab ada CCTV .. hehehe ;P sape nak jumpa Mr.Bean pon boleh berkunjung ke blog nie sebab Mr.Bean tengah lepak at sini. muehehe. Izhan komen at post Fina dalam group tu suruh komen entry nie > TIADA TAJUK < . Fina dah komen dah. entrynya menarik. nak tau menarik mcm mana ... pergi baca sendiri okies ?? hehehehe ;P eh ! budak BM111 kah ?? O.O samalah kita. heeee ^^


3. Mr. Simple


masuk2 < blog mr. simple > neyh,  dengar lagu I Won't Give Up. xcited lah ! my fav song! weweeee XD okay. over sebentar. HAHA ;P SPM 2012 ?? Fina kakak laa cegituu, Fina SPM 2011. HAHA. perasan diri tu dah besar sangat budak Edrina nie. maaf maaf.. HEHE x) nama pon blog mr. simple kan ? ofc laa blognya simple. kemas je. :)


4. Cik Fie

Follower blog < Cik Fie > dah almost 5000. Fina follower ke-4999 ! muehehehehe! saja nak gtau. HEHE. XD pesanan Cik Fie kat post Fina tadi ; "follow blog saya kalau nak jadi follower yang bertuah untuk direview n komen entri saya kalau sudi :)" Fina nak jugakkk jadi follower bertuah. dah Follow dah. hope bertuah laa. eh ?? HEHEHE x) oh ! satu lagi. sila like < page Cik Fie > sekali yerrr ^^

okay guys. that's all for today. jemput-jemput laa blogwalking eh :) annyeong!

ada blog yang korang nak suggest kat Fina ? sila tinggal URL blog tu kat komen ea. ^^






blogwalking petang. buat entry malam. kekeke

1 Stars Talking:

Aina Areen said...

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...