.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, April 5, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...




sedang orang ramai sibuk bercakap pasal mengundi, si Edrina sibuk men'joinkan diri dalam segala GA2 yang ada kat blog. muehehe. hello ? saya baru 19tahun. belum masa nya lagi kot untuk pk pasal mengundi..right ?? hehehe :P

sedang kawan-2 sibuk study MKT243, si Edrina sibuk meng'hubdate' blognya dengan entry2 GA. haaa. ni salah ! eh. takde lah 100% salah. keke. Fina tengah rehat nie...so, lepak laa kat blog kejap sebelum sambung study balik japg. ;)

okay. apa GA yang Fina nak join plak hari ni? lets see! ;) eh! nak tau ?? see laa banner pink yang kiut miut kat atas tuuu... heeee ^^ First Giveaway by MizRizhani . Hani invite dekat shoutbox. hoho. thankyou sebab invite. and thankyou sebab visit blog ni :) okay. lets begin! huahuahua.

Syarat-Syarat

  1. ada blog. yer. Fina ada blog. tengoklah blog Fina yang biru cantik menarik ni. okay. over. maaf. hehe
  2. follow blog, like FB. done^^ *p/s: Fina follower ke-800 ! hehehe. saje nak gtau. LOL. gedik. maaf. hehe
  3. like/follow sponsor2. ramainya !!!! tapi.....done! ;)) hehehe
  4. buat entry and menarik and backlink. omg! menarik ?? Fina tak reti laa nak buat entry menarik. tskkk :'( Fina cuba k. maaf kalau tak menarik. *mcm tipis je harapan nak menang hadiah tu. sobss*
  5. kalau rajin tag kawan and letak banner kat sidebar. Fina taktau nak tag sape. takpe laa eh kalau tak tag. hehehe. banner dah letak ;)
  6. tinggalkan link. okay. kejap lagi done lepas dah siap entry ni :)

Note
  • guna pakcik random and Hani sendiri. random ahjusshi....be kind to me like before pleaseee. hehe^^ Hani, ehem2. kekeke. gurau ;p
  • top referral. hummm. tak kot. sobsss :(
  • sponsor pon leh join. hye sponsorssss ! *wink* lol. motif ?? hehehe. Fina suka bergurau. kekeke
  • "Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu..." sedang mencuba buat entry yang menarik. maaf kalau tak menarik. :( blog menarik? ntahlah. korang yang menilai. fina terima seadanya. hehehe. *berangan laa kau Fina. tak menarik pon. -_-* alaaaa :'( sobss *okay. over. hahaha. sorry ;))


fb : Fieyna Girang
twitter : nurEdreeena

okay. itu saja. hehehe. jom laa ramai2 join ! XD eh ape ?? nak tengok hadiah dulu ? demand laa korang ! -_- hahaha. gurau lagiiii! jangan amek hati eh.. amek jantung je. keke xD okay. tak lawak :'( hahaha. merapu je. maaf maaf. kekekeke :P tengok hadiah kat sini > click < :) okay guys. till then.. annyeong! *hugs*





nak menang~ huhu. lucky ke tak eh? harap2 lucky laa. amin. heh :')

2 Stars Talking:

Diyana Hani said...

Hai..Teima kasih sebab sudi join ga dari hani..Senarai peserta tlh diupdate..Jmpot bw yer...Jempot bw ye... http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway.html

e d r i n a . 피나 said...

@Diyana Hani okay. thankyou. hehe. i will^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...