.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, April 24, 2013

Dafi datang ke Perlis untuk MSAM 2013 !!! :'D

Assalamualaikum....
Annyeong Haseyo...

sebelum ni nak sangat Dafi datang datang Perlis. sebab Fina susah nak join event DFC kat area2 KL nuhh. tskkk T__T and.....finally !! he will come !! :'D




have a safe journey, Dafi and friends. :') semoga selamat sampai. amin.

25 & 26 April 2013
berharap sangat2 dapat jumpa Dafi. well, Fina kan Dafinites. giless nak buat taktau je bila Dafi datang tempat Fina ?? dah laa susah nak jumpa Dafi. pernah jumpa sekali je. beberapa tahun lepas :3 so, akan usaha untuk pegi . hoho.

 lagipun, hadiah bday yang Fina post hari tu, pejabat post pulangkan balik sebab tak dituntut. tskk. so, alang2 Dafi mai sini, takyah post dah. bagi je terus. wish me luck guyss.... memang nangis kalau tak dapat jumpa dia :3 (risau sebab takda transport T_T)

*Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM)

Dafinites yang akan pergi, sila tinggal komen kat sini ea ;)

update!!!!!!!!!!!

hari ni pon !!!






hopefully Fina boleh jumpa, cakap, snap pix and bagi hadiah kat Dafi. amin2....

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...