.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, April 25, 2013

[Part 1] I really want to meet Dafi ! :'(

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...




orang dok cerita pasal MSAM, ramai artis mai laa apa laa. Fina dengar gitu-gitu je. takde terasa nak pi. ntah. maybe sebab letih kot. pagi2 bangun awal pi jual nasi. malam blogwalking tido lambat... tu tak cukup tidur and letih. and terasa malas nak pi mana2. hahahaha :PP sekali petang 23 April 2013, tengok tengok ~~~



tweet from Yati! terkejut giless. terus check tweet Dafi.........


omg omg omg !!!! Dafi will come ??? *pengsan 2-3 saat* LOL. serius. terkejut + excited. tapi still tggu confirmation dari Dafi. and.............



okay! confirm ! pengsan sekali lagi. LOL. :P


haaa ! amek kauuu ! Dafi nak mai untuk MSAM ! terus search pasal MSAM . LOL.

macam Fina cakap dalam < entry ni > Fina memang nak pi.. tapi....no transport. huwaaa. mak cakap angah busy malam. macam payah sikit. ayoyoo.. acanerrr ? tskkk T____T macam dah giveup dah. pi jual nasi pagi tu pun dah tak betul. tambah2 bila Dafi update Keek otw ke Perlis tu. :3

balik dari jual nasi. kemas2 rumah semua. dok tunggu update dari Dafi. dia cakap hari ni (kelmarin -- 24 April 2013) pon dia perform gak. :3 ahhhh. NAK PIIIII ! T_____T

pukul 3. pukul 4. pukul 5 ....... pukul 6.... tunggu angah balik. nak call tak berani sebab angah tengah kerja. lambat plak angah balik hari ni. huhu. pi siap2 baju and tundung yang nak pakai. even tak confirm lagi boleh pi :3 lepas siap semua, before mandi, call jgak angah nak confirm betul betul dia boleh hantar ke tak. angah cakap boleh, dia pun nak balik dah. wahhh ! Alhamdulillah. suka suka :DD

suruh adik siap semua. Fina pun siap. lepas sembahyang magrib. bertolak ke Dewan 2020. dugeun dugeun dugeun dugeun. berdebar okeyh ?? HAHAHA. singgah Yen Gallery dulu, beli paper beg nak letak hadiah Dafi. muehehe ^^

dapatkah Fina jumpa Dafi ?? hadiah apa kah Fina nak bagi ??

to be continued.................................

update: [PART 2]





PART 2 patutnya dah boleh publish. tapi ntah kenapa entry tu tiba2 hilang ! anehhh ! ~_~ nak type balik ni. :3  finally siap jugak Part 2 x)

8 Stars Talking:

kaizen said...

moge tabah menaip smula entry yg hilang.. hehhe

*pndi bikin saspen

fiza saiza said...

dapat tak jumpa dafi?? :)

iu-hazirah said...

jom join

http://www.iuzira.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

e d r i n a . 피나 said...

@kaizen first time neyh entry hilang . sobss :'( thankyou ^^

*saspen ke ?? heeeee tq lagi x)

e d r i n a . 피나 said...

@fiza saiza akan terjawab dalam Part 2 :( :)

Mieza Suhaini said...

blog anda di review.
tahniah sebab dipilih sebagai pemenang :)

http://www.kanvasdakwat.com/2013/04/review-blog-pemenang-ga-mizrizhani.html

Ismah Atikah said...

WAAAA, DAPAT JUMPA DAFI NANTI! Goddluck! :D

Anda di tag. Wee XD http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/the-2nd-giveaway-by-farah-arina.html

e d r i n a . 피나 said...

@Mieza Suhaini thankyou :*

@Ismah Atikah hehehehehe. :')) okay. thankyou. nty fina check

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...