.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, April 11, 2013

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Assalamualaikum...
안녕 하세요...

hey guys! i'm back! HAHA :P nak join contest nie. nampak tu kat atas tu title apa ?? T-SHIRT 'I LOVE KOREA' bebbbb !! uwahhhh... nak bajuuuu tuuuu. tskkkk T___T *Edrina tolong jangan gedik sangat ! -.- er..wokey2. sorry. huhuhu~


"kenapa anda inginkan T-Shirt I Love Korea" .

Sebabnyaaa.....
Fina takde lagi baju macam nie plus Fina teringin sangat nak pi Korea (Jeju Island...Busan....Namsan Tower...Seoul...ahhhhh..... 난 정말 거기에 가고 싶어요. T___T)...tapi....masih takde peluang untuk Fina ke sana. Fina selalu jealous dengan orang-orang yang dapat pegi sana. so, kalau dapat t-shirt nie, boleh laa Fina pakai selalu ke sana sini situ dan kurangkan sikit ke'jeles'an tu .. chewahhh :P plus, sampai suatu hari (yang Fina sendiri tatau bila) nanti, bila Fina boleh pegi Korea...Fina boleh pakai baju ni pergi sana..and cakap...Fina dapat baju nie dari blogger, Uzair oppa. ^^ 히히히 oh ! Fina takpernah menang contest mana2 lagi kat blog. sobsss. :( *buat muka sedih giless. hehe. ;P

sebab tambahan......
Fina minat almost everything about Korea *p/s: South Korea* . Fina minat K-pop (SHINee, CNBLUE, SNSD.......). Fina minat K-drama (Boys Over Flowers, You're Beautiful, Heartstring, Salamander Guru & the shadows, To The Beautiful You, That Winter, the Wind Blows and many more [sampai esok tak habis kalau nak list. keke]). Fina minat K-show (Running Man, We Got Married, Star King, Hello Baby......).  Fina minat makanan Korea jugak. agagagaga :3 plus....Fina gigih nak belajar bahasa Korea. :') 
nampak tak  fina punya cinta kat Korea cemana ? LOL. hehehe. peace!

so.....conclusion....i really love Korea. 난 정말 한국을 사랑해요. so, that's why i want that "I LOVE KOREA" tshirt. ^_^



panjangnya reason hang, Edrina oiii. jadi karangan jugak entry ni -_- HEHEHEHE XD Peace! reason tulus dari hati..mmg tu reason Fina. :) okay. thats all. really hope dapat tshirt I Love Korea tu.. heeee. dapat hadiah lain pun takpe^^. kalau takdapat, nangis laa.. haha. gurau. bukan rezeki kalau takdapat. heh. okay. annyeong ! :*


*korang nak join ?? Klik banner di atas or mana2 tulisan biru dalam entry nie okies? semua tulisan biru (kecuali signature 'edrina') dalam entry nie akan bawa anda ke blog abg uzair ;)*

klik sini terus pon boleh > http://www.uzairothman.com
hahaha. peace no war! daaaaa~ XD
Tamat : 10 Mei 2013






tak kreatif nak buat entry menarik. sobss :(

2 Stars Talking:

Nurul Syahira said...

Heeey. From the same segment :D Nice blog. Visit me back maybe?

http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

Norvanida said...

Dari GA yang sama. Goodluck tau ;)

Jemput singgah...
http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...