.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, March 29, 2013

Salahkah Aku by Dafi (Official MV + Lirik)

Asslamualaikum...
Annyeong Haseyo...

hye guys ! Dafi ada lagu baru tau ! dah dengar belum?? kalau belum, dengar laa. syok ooo~ hehehe. *i'm a Dafinites. ofc i'll said best. tapi.....mmg best pon !!! XDD. kekeke

tajuknya, Salahkah Aku... here is the Official MV and Lyric ;)



by: Edrina ;p
*buka pic in new tab untuk lagi clear*

okay! thats it ! korang kena dengar tau. watch official MV tu kat Youtube Dafi > officialDAFI k.. share dekat kawan2 + saudara mara jugak okay? thankyouuu :* eh. wait. entry nie boleh dikira sebagai bukti menyahut cabaran DFC jugak laa kann ? kekekeke ;p


Jom layan pastu share lagu ni kat Twitter dan FB sebagai sokongan kita pada Dafi. -DFC

don't worry DFC. ;) Fina dah share kat semua tempat. FB dah. Twitter dah. Instagram pon dah. Blog pon, nie entry nie. ^_^ haaaa. Youtube pon ! XD tengok video kat bawah nie >



Fina tak buat full sebab, Fina nak orang dgr full song dekat channel Dafi. boleh increase views official MV tu :) haaa~ semangat tak Fina ? Wakaka. Keek je belum. hehe. okay. sampai sini je. hehe. share tau ! byebye~






apa suprise tu eh? dugeun dugeun. Dafinites ! jangan stop share ea. 100,000 views. boleh aihh. heee ^^

BLOGLIST REVIEW AND GIVEAWAY BY LIEYANA AHMAD

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


buat entry lagi ni budak.  nak join GA plak. hihihi. dah lama tak join GA2 nie. kekeke. actually tgh study nie. tapi mengantuk. nak hilangkan ngantuk, update blog jap :) okay. check it out~



CARA UNTUK JOIN ( YOU MUST DO THE MANDATORY RULES! FOLLOW THE SIMPLE STEPS BELOW! ) :

  • Tarikh tutup: 15 April 2013 
  • Post satu entry berkenaan bloglist review and giveaway ini berserta paparkan banner diatas dan backlink kan banner ke post ini. 
  • Follow my blog
  • Anda mesti Like facebook page sponsor ini. CLICK HERE->: L.A.B House 
  • Tak perlu tag siapa-siapa pun. Kalau nak tag pun takpe. tak ada paksaan. Semua ini untuk memudah kan anda semua :)


simple je steps nak joinnya. i loikeee. heeee. Fina dah follow semua steps tu ^_^ fb fina - Fieyna Girang :)) hmm... ntah bertuah ke tidak. join je memeriahkan majlis. kekeke :D okay. thats all. jom join ramai2 ^^







mintak2 laa lucky. hadiahnya menarik. hehehe^^

280313, ArtisChat @Murai with DAFI and Hairul

Assalamualaikum....
Annyeong Haseyo...

kelmarin, join ArtisChat with Dafi and Hairul at murai.com.my . rindu nak chat ngan Dafi. last chat masa at web DFC dulu. bila ntah. lupa dah. HAHA :P Fina taktau nak tanya/cakap apa actually. tapi tak kisah laa kan..yang penting de Dafi. heeee XD

Waktu Dafi and Hairul dah on9..chatbox (cb) tu bergerak laju gila. fina pon tak sempat nak baca msg fina sendiri :3 waktu Dafi masuk...dy send msg "check 1 2 3" . fina tulis laa kat fans punya cb, "check check Dafi" . hahahaha. sekali Dafi tulis nie >>>> (tgk dalam pic at bawah)


nampak tu, speechless terus. sengih sorang2. hahaha. nasib guna nama tu, Dafi nampak jgak. :'))) *fina guna nama twitter/instagram/keek - nurEdrina . well, nama betul fina gak ^^ selalu tweet and komen at insta Dafi. tu Dafi perasan kot :) happy sangat. ofcoz laa~ sapa tak happy. :'DD

nie antara scncaps nya ^_^ semua fina main tekan je k. ;)

Dafi and Hairul dah datang ! :D
taktau kenapa diorg tukar tempat. Dafi taksuka dy nampak besar kot. LOL. Dafi Dafi :P

dah kenapa muka Dafi cegitu?? HAHA

Dafi tengok lappy macam nak telan. wakaka

cuba nak layan semua fans :')

Hairul ptotnya nyanyi lagu Dafi. tapi nyanyi lagu org len, so, Dafi merajuk. hahaha. comel!! XD

menjawab soalan fans



the best scncap ever! the scncap that i love the mostt!! <33333 td="">
Fina dengar Dafi baca msg fans soh  buat peace. tapi video lag time tu. dengar suara ja. waktu fina tekan scncap tu, Dafi dah nak bwak turun tgn dia. ingat takdapat dah. tapi.......... dapat! HAHA. comel kannn? heeee^^

Dafi tgh buat chikebeom2 apa ntah. HAHAHA
okay. thats all. kekeke :P kat bawa nie plak msg Hairul and Dafi. sikit ja. sebab cb laju sangat...so, diorg jawab terus soalan fans LIVE..diorg tak taip..tak sempat.




bilangan orang fans yang on9

sebelum on air - 50

masa on air - 246 . ramai giles. bygkan mcm mana cb bergerak time tu :3
Dafi perasan fina sekali tu je. sebab masa tengah2 tu, msg fina asyik tenggelam ngan msg org lain. plus, fina pn tatau nak tanya apa. mendiamkan diri ja. and tengok streaming tu. hoho. pastu, dekat nak habis. video lag makin teruk. video dah ok balik, diorg dah bangun. hahaha. whatever lah. still happy. muehehehehe. thankyouuuu mr.D




rindu cb DFC sangat2 :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...