.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, October 20, 2014

Blogger Chipsmore

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


hyeeee guysss! omg! tahun 2014 hampir sampai ke penghujungnya,lagi 2 bulan... and ni baru entry kedua dalam tahun nie. wahh. berhabuk bersawang dah ini blog. fuhh fuhh! *tiup habuk* hahaha.  miss me? no? okay /sobbinginthecorner/ hahahaha.

tengok screencap atas tu? kejap banyak update, kejap sikit update. so, that's why decided to call myself, a Blogger Chipsmore. new nick! yeay! hahaha. ;P

masa 2012 penah hiatus jugak. time tu baru masuk U. busy dengan Uni life tu kejap update kejap tak tu. huhuhu. yang semangat balik masa 2013 sebab dok tengok earnings Nuffnang meningkat. pastu this year hiatus balik. makin naik sem, makin busy. tak sempat nak update blog. earnings Nuffnang pun takat tu je :( sekarang tengah cuti Sem. try laa update sekerap yang boleh. ngehehe~ ^^ tapi ada ke orang baca? tak kisah laa. yang penting, enjoyy! hahaha. till next entry~ bye~! ;)



LotsOfLoves,





0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...