.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, October 31, 2014

[라이브중] CNBLUE WAVE Arena Tour (Tokyo) - Lee Jonghyun #LiveUpdate

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


kelmarin 141029 CNBLUE Wave Arena Tour di Tokyo, Japan (Day 1). terkejut tengah scrolling2 insta nampak Jonghyun post video. me was like, "omg omg" ! hahaha. comel ja dia punya expression. ngeeee. keep replaying the videos. hehehe. Trans for 1st video : during live~~~~

click to watch ::

CNBLUE FB
seriously exited. selalu selalu laa update video masa concert cetu ye abang Bakar. walaupun jealous, i'm not there..but still suka update direct dari idol tu sendiri. ngehehe^^ Day 1 Wave Arena Tour in Japan ended successfully. hari ni Day 2 plak. have fun, abang biru and all Boices yang attend ! ;)


UPDATE

2nd day, 141030.. another video from Lee Jonghyun, muehehehe^^


click to watch ::
Trans : Let's run again today!!!!!!!!!!

here my scncap for all the three videos^^ scncap + collage + edits by me! 






thank you for the videos, @cnbluegt . love you laa burning oppa! heee :*


[mood: gedik sebentar] note to mr.Jung. pls make an IG account and post lots of pics and vids like this. adik busan awak ni hot sangat. kita tukar bias kang baru tau. hahaha ;p




LotsOfLoves,






Thursday, October 23, 2014

[ SNSD Seo Ju Hyun ] my bias created Instagram Account XD

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


@seojuhyun_s

In case you guys didn't know..let me tell you.. I'm a fangirl of SHINee (SHINee World), CNBLUE (Boice) and Girls Generation (Sone). Dafi? yes. ofc I'm a Dafinites. still^^ but, I bet you guys already knew it ;p My bias are Onew (SHINee) , Yonghwa (CNBLUE) and Seohyun (GG).  I'm super duper mega happy when they create sns account. Because thats means I can talk to them directly. well yes, they might not see me because they have lotssss of fansss. but still...who know...someday..? huhu.

saja nak intro in English ;P okay. bias kita yang 3 orang ni memang dah ada twitter account. memang happy giler dorg ada twitter account. entah. rasa macam dekat dengan dorang. boleh tweet2. walaupun chance diorang nak nampak tweet tu macam tipis jea. hehehe

Mr. Skehehdanfdldi

Mr. JYHeffect
Ms. Sjhsjh0628

diorang buat twitter accounts ni pun dah rasa cukup happy dah. walaupun si Onew tu tak selalu tweet. tapi deep inside my heart *wahh.gituuu ;p* berharap jugak diorang buat Instagram account. upload pics ...videos..macam Idols lain. and me boleh laa tag pic kat diorang. hehe. and...its like my dream come true!! Seohyun made an Intagram account!! omg omg! pic 1st sekali dalam entry ni. tu scncap right after me click button "follow" heeee^^

follow even before its confirm. hehe

imma happy fangirl XD

Welcome to IG, Hyun eonnie!! ^^ oh. yes. now, I demand for Jung Yonghwa and Lee Jinki to create an IG account too :3 adik adik CNB Yonghwa dah ada IG account...hyung yang sorang ni je takde lagi -_- buat laa IG Yongg oii. kan hobi upload gambar. hehehe. and Onew...harap2 Key ajar dia buat IG. lol. imagine Onew ada IG...ntah 2-3 bulan sekali kot upload pic :3 tak kisah! janji ada~ hewhew. wait and see je lah kan.

Trans 2nd pic : Freedom is..?
omg. I really adore you, Hyun eonnie. wae you sooo prettyyy T__T


I'll post the other members' sns accounts in another entry. till then...annyeongg! ;)

LotsOfLove,






Monday, October 20, 2014

Blogger Chipsmore

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


hyeeee guysss! omg! tahun 2014 hampir sampai ke penghujungnya,lagi 2 bulan... and ni baru entry kedua dalam tahun nie. wahh. berhabuk bersawang dah ini blog. fuhh fuhh! *tiup habuk* hahaha.  miss me? no? okay /sobbinginthecorner/ hahahaha.

tengok screencap atas tu? kejap banyak update, kejap sikit update. so, that's why decided to call myself, a Blogger Chipsmore. new nick! yeay! hahaha. ;P

masa 2012 penah hiatus jugak. time tu baru masuk U. busy dengan Uni life tu kejap update kejap tak tu. huhuhu. yang semangat balik masa 2013 sebab dok tengok earnings Nuffnang meningkat. pastu this year hiatus balik. makin naik sem, makin busy. tak sempat nak update blog. earnings Nuffnang pun takat tu je :( sekarang tengah cuti Sem. try laa update sekerap yang boleh. ngehehe~ ^^ tapi ada ke orang baca? tak kisah laa. yang penting, enjoyy! hahaha. till next entry~ bye~! ;)



LotsOfLoves,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...