.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, January 28, 2011

Cross Country SMK Derma [2011]



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia ....


pada 28 Jan 2011, SMK Derma telah mengadakan merentas desa tahun 2011 . 1st time tak lari . huks . sedeyh laa jgak .. huhu . final year kowt . humm .. tak pe lah ... sebab apa Fina tak lari ?? ada masalah kesihatan kahh ?? oh, no, no ! Alhamdulillah, Fina sihat setakat nie . :) ponteng ??? hey ! Fina bukan macam tuu .. *kadang2 macam tuu jgak laa .. ngeh3 .. kadang2 je okeyh ?? :P habis tuu, sebab apa Fina tak lari ?? hello ??? tengok pixca kata atas tuu yea .. I'm a PBSM girl !!!! oyeahhh ! Fina bertugas untuk Cross Country this year .. nak taw ceritanya ?? klik readmore okeyyyy ..... ;)




Fina bertugas di check point ke-6 dengan p-qah man .. :) wooohoo ! suka3 ! Fina dapat tolong 3 orang cedera .. seorang pening, seorang sakit perut, sorang lagi lutut luka . nasib baik laa Fina ada ilmu sikit2 pasal PBSM *plus minat sama ;) ... boleh laa tolong diorang semua tuu . huhuhu~ Fina tak tau pasal apa, setiap kali Fina dapat tolong orang sakit, mesti Fina rasa bahagia gler ... ngeh3 ... maybe sebab cita-cita sebenar nak jadi doktor kowt ... heeeee~ :D okey2 , back to the topic ... cross country ! 



sedih kowt, tengok rumah sukan lain dapat makanan berat2, macam nsi gituu .. rumah sukan Fina dapat air sirap jee .. Fina tak minum pun ! biarlaa mereka yang atlit je yang minum .. chewahhh ... baek plak ?? :P . dalam kesedihan tuu, ada sorang dak PBSM mai gtaw, PBSM ada sediakan nasi untuk petugas .. wahhh ! great ! ;) Alhamdulillah .... :) thanx cikgu ! heee~ lepas amik nasi tuu, kami masuk padang sementara tunggu keputusan rasmi merentas desa 2011. :) hummmmm~ tak lengkap lah kan kalau tak snap2 .. ngeeee~ so, nie picture yang sempat masuk dalam my c510 sebelum keputusan rasmi diumumkan ...

~with shaVAMP~

~nyum2~

~with fairuz~

~scha, adx sufy, me ~
keputusan rasmi Merentas Desa SMK Derma 2011 ::

  1. Sheikh Ahmad
  2. Perlis
  3. Raja
  4. SEKOLAH

ouchh ! rumah Sekolah last ?? apa yang terjadi ??? huks .. sedeyyy~ last year juara ke naib juara ntah .. tahun nie, last troz ?? tak pe lah .. tak de rezeki .. huks ... mata yang rumah sekolah dapat, kalau tak salah 251 kowt .. Tahniah kepada atlit rumah Sekolah yang berjaya sumbangkan mata tuu .. ;D n Tahniah kepada rumah Sheikh Ahmad sebab jadi juara this year .. :)

~with scha n sufy (atas, kiri) + with kiela (atas, kanan) + with iman ( bawah , kiri) + scha n sufy (bawah,kanan)~

~with bihah (kiri) + with ermy (kanan)~

apa-apa pun, best !! ;)

p/s : kerana nila setitik, rosak susu sebelanga ... renung-renungkan lah .... hummmm~

4 Stars Talking:

:: s c h a | VAMP :: said...

HAHAHA . taw2! sapa nila tuhhh =="

Nur Edrina said...

@:: s c h a | VAMP :: taw xpe . Huhu~

siti said...

nila?????
mcm tuju kat penolong.....
ada btol???
T_T

Nur Edrina said...

@siti faham-faham sendiri laa ... hummm~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...