.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, January 27, 2011

halooo ! :P

Assalamualaikum ,,,,

ouchhh ! dah bersawang blog nie .. sebab dah sebulan tak berupdate ! wakakaka . :P nak buat macam mana, sejak bergelar pelajar Tingkatan 5 neyh, tahap 'kebizian' yang melampau telah melanda .. erk ? 'kebizian' ???? ada kah perkataan tuu dalam kamus dewan ? cikgu Azu, maaf ! ;) kesibukan lah kawan-kawan ! hehehe . xD okey ! back to the topic .. sibuk sangat akhir-akhir nie, blog pon tak sempat nak update betul-betul . just taip-taip entry, lepas tuh, save masuk dalam draft je .. dengan draft2 pon bersawang . banyak gler entry yang tak di publish . bhahahax . :P fina nak publish jgak semua entry tuu walaupun besar kemungkinan tak de sape pun yang baca . muehehe . sekadar untuk ingtan sendiri :) . huhu~ sekarang nie dalam proses nak kemaskini blog nie . masa cuti seminggu bakal datang akan digunakan sebaik mungkin , untuk homework + tuisyen/kelas tambahan + my PC ! .  heeeeee~ (^^,) wish me luck ! hahaha . k.lah, fina nak pi check2 apa yang patut fina buat kat blog nie .. huhu~ papai ! jumpa di entry akan datang ! ;)

p/s : lemsow (pc) Fina dah ok ??? yup ! syukur , Alhamdulillah ! (^^,) nak taw macam mana ? tnggu entry akan datang yea .. hummm~

6 Stars Talking:

atie said...

waaa..calon spm..Good luck ye adik..sama ngan anak sedara saya..pun SPM tahun ni~

Nur Edrina said...

@atie thanx :) . ouh , yea ? cakap good luck kat dia eyh ... :)

zaty luvlianncezzz said...

ohh sygku!!

hehe

nie lah kezen kamoooo..

mmg diktie pn..cmna ley jmpa my blog??

Nur Edrina said...

@zaty luvlianncezzz hye ! hehe . k.cik bkak posting kat blog kawan k.cik td, nampak username org yg komen tuu mcm kenal jer .. klik laa .. tgk2 d.tie.. cm tuu la . :)

PUPPETO said...

hai!!
join my contest taw.
hadiah comel2.
http://puppeto.blogspot.com/2011/01/creative-with-paper-contest.html

Nur Edrina said...

@PUPPETO insya-Allah .. thanx sebab invite . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...