.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, October 27, 2010

* quick post *

assalamualaikum dan salam 1Malaysia .
Di malam yang tak sejuk, tak panas nie , fina menggataikan tangan untuk menekan-nekan keyboard . bhahahax jelir final year exam ada lagi 4 hari . ada lagi 6 paper, 4 subjek . huhue~ esok exam PRINSIP PERAKAUNAN ...... favaourite subjek jugak nieyh senyumkenyit . walupun fina tak pernah dapat result gempakz dalam exam utk subjek akaun nie, fina tetap suka subjek nie . best ! i like it soooo much love . heeeee~ (^^,) apa-apa pun, perasaan takut tu ada jugak . dibuatnya keluar soalan berbelit-belitgigitjari ... sudah ! naya ja ! mintak-mintak laa soalan esok tak berbelit-belit n kami, 18 budak 4Rasional SMKD dapat menjawabnya dengan tenang n pasti . amiinnn~ wish me luck yea, kawan-kawan2 senyum . k.lah, sampai cni jer fina update . esok fina update lagi kenyit , cerita sal soalan akaun tuh plak . heeee~ (^^,) nyte2 . tengok bintang kat langit tuh, ingat fina k star .. hehehe .. papai . assalamualaikum .


* just a quick post
* countdown :: 4 days to go~


:sleep:

4 Stars Talking:

AincyuNK said...

saya jg selalu tak dpt marka yg tgi ngan subjek ni.. myesal tadek guna sbb subjek ni mnyeronokan sbnrnya.. byk main2..
jd adek yg comey..sila buat byk latihan k.. biar dpt result gempak nti dan biar leh ingat smpai bila2 hehehe...

Nur Edrina said...

@AincyuNK
heeeee~ (^^,)
uke , sis .
i'll try my best .
thanx . xD

zainabzawawi said...

do your best !!! ;) good luck !

Nur Edrina said...

@zainabzawawi
thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...