.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, October 31, 2010

Countdown :: 2 Days to go~ (^^,)

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

esok exam science . takod jugak . bedebar-debar laa jugak pikir sal soalan Section C, paper 2, plan satu experiment . huhue~ gigitjari hope, boleh buat dan kekalkan pencapaian last exam ( tak cemerlang tapi memuaskan senyum) .

hummm . lusa pulak , exam fizik sivik...senang kata kau ??? OMG~! banyak laa kau punya senang ! hahaha . okey, fine~ memang senang . tapi, soalan berbelit-belit doe . last exam dapat berapa ja . hey ! pe kes fina kecoh sal sivik neyh ??
sivik ja pun . bukan bagi kesan apa pun . hello2 ! dekat sekolah fina if sivik tuu dapat G ( tak mungkin ok ! jelir ) , dapat p laa berapa A pun, dok bawah jugak laa . huhue~ dekat sekolah fina yang Kluster tuh, masa exam2 penggal neyh , semua subjek diambil kira, okey ! nak latih student dia semua kerja denagn komitmen yang tinggi agaknya .. bagus jugak tuh ! huhue~

k.lah, cukup2 laa fina merepek sal exam kat sini . LOL sengihnampakgigi . esok fina update lagi .. ada 2 posting bakal menyusul esok .. dan ..... yang penting, fina nak buat something dekat blog neyh . hehehe peace . kalau nak tunggu, tunggu laa . tak mau tunggu sudah ! DO I CARE ????? <<< tagline baru fina . hehehehe, bukan ditujukan untuk sapa-sapa pun okey..terutamanya iamFyna readers . sekadar luahan perasan je tagline tuh, jgn amek hati taw ! senyum okie dokie, fina off dulu eyh . papai . nyte ! love

star wish me luck untuk exam 2 hari lagi .. thanx .senyum 
star gud luck to all kawan2 yang amek bio . jawab baek2 esok :) . adek-beradik ku, budak2 4R yang jawab exam biologi + fizik + kimia = SCIENCE esok, do the best uke ! kita kasi gempak result kali neyh ;)



0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...