.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 1, 2010

011110 : NEW Header and new Background

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia ....
~sekadar gambar hiasan ~

weeeee~ akhirnya, my blog dah ada header ! walaupun header tuu tak secantik mana pun, fina rasa okey je kan untuk permulaaN ??? senyum header 100% buatan sendiri ! oh ! nope ! 98% jaa . lagi 2%, Scha Dalena Salvatore punya kerja (pix dengan dafi tuu, hasil kerja tangan dia . dia yang tlong edit . heee~ (",) ) . dah hampir 2tahun di dunia blogging, nie baru 1st time buat header sengihnampakgigi . uiks ?? 2 tahun ?? bukan sebulan ker ?? nope ! i've been here for 1 year 10 month , uke ! hehehe . tak percaya, tengok cini >> entry pertama yang fina tulis - 15 Dis 08 .. masa form 2 time tuh . huhue~ haa ~ percaya tak ?? baik cakap percaya ! kalau tak kena tembak ! tembak hahaha .. humm .. dulu aktif laa jugak . tapi since my d'BP dihantar ke kedai .. dah xboleh on9 .. and x boleh update blog .. tapi dengan adanya my Lemsow and my bB sekarang neyh , fina boleh on9 and update blog selalu . heee~ (^^,) . okie dokie . back to the topic ...............
di tarikh yang cantik, 011110 (1.nov.10) . iamFyna telah berubah wajah . header pertama dirasmikansenyum . hehehe . dan buat pertama kalinya, blog neyh menggunakn background (bg) dari luar ( bukan yang disediakn di blogger.com ) .. sebelum nie dok guna yang dalam neyh jaa . malas nak cari kat tempat lain . hahax .peace

~ yang dulu . heee~ (^^,) ~

 ............................. a n d ................................

~ N E W ~
okie dokie . sampai sini sajje posting nie .

P/s :: fina perlukan komen anda . tinggalkan komen anda mengenai header dan bg blog nie di ruang komen yea .. thanx .. (^^,)

2 Stars Talking:

:: s c h a :: said...

lawaaa~ hhahaa . lawa pix tuh xD hahaha . naty sha nk buad lain headers sha :P TIRU budak tua ~

Nur Edrina said...

@:: s c h a :: haha . tenkiu . ouh , uke .. fy tggu header menarik dari sha . xD *suka hati laa budak kecik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...