.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, November 8, 2010

sekOlah, sEkolah, sekoLah !! ;)

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia .



hari nie, 8 November 2010 ... sekolah dibuka semula selepas banjir beberapa hari lepas . huhue~ pi sekolah pagi2 tadi , OMG~! baunya...yang 'harum' sajja ! kotor tahap gela babun itu sekolah . macam sekolah yang dah lama tak beroperasi ouh ! adoyaii . nasib baek kelas saia di tingkat atas . huhue~ pe2 pun, fina hepy doe...bcoz dapat jumpa kengkawan . weeee~ (^^,)



~4 daripada beberapa bintang saia~
 kami lepak kat kelas 4Hot Harmoni . macam-macam kami story . heee~ pasal banjir yg 1st sekali . hehe . antara kami berlima, bihah sory je yg d'ktegorikan sbg bukan mangsa banjir . sebab rumah dia tak masuk air . dia dok kat kuala perlis . so, mybe air yang mai terus pi ke laut . tak singgah kat mana-mana pun . hahax .

~bff~
story lain ..... kami borak-borak sal masa depan . yealah, SPM next year, tak lama dah . mesti taw hala tuju kan ??? <<< ayat tak boleh blah lagi ! :P huhu~ kami borak nak p U mana ... amek bidang apa .... n macam2 lagi laa ... haha ! best gler ! ;D  bihah like always, maw boleh bercerita, jgn sapa dok lawan . mrs. salvatore plak asyik dok kira dengan tali kasut dy jaa .. macam-macam style dia buat . kiela n myra, cool sajje , bercerita dengan bihah . saia ?? saia keja nak snap pix jee . hehehe xD pokoknya , saia gembira bersama mereka . tu baru lima orang , tak masuk lagi geng gila-gila yang lain . heee~ (^^,)

tengah dok seronok2 bercerita........ "ting, tong, ting" (tanda2 announcement akan dibuat) . "dia bunyi dah !" hahaha . tepat sekali jangkaan kami, announcement tuu untuk panggil student pi dewan , ada perhimpunan, katanya .. huhue~ nak taw perhimpunan apa ?? perhimpunan untuk membahagikan student ke bebarapa kawasan dalam aktiviti gotong-royong . huh! budak-budak form 4 dapat kawasan luar pagar sekolah . weeeee~ best3 . boleh lari ! haha . berbekalkan satu beg plastik itam...kami berlima bergerak dulu di depan . heeee~ banyak gler sampah yg dikutip, penuh 1 beg itam . hehe~ :)

humm .ta de pixca ??? mcm pelik jer kan story fina tanpa pixca . hahaha . fina tak snap pix pun time neyh . huhue~ sedih ! :P

okey laa...agak panjang fina merepek kan ?? hahaha . baek fina stop kat sini . k.lah . papai ! ;)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...