.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 11, 2016

First GiveAway by Encik Kidal

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
KLIK SINI UNTUK JOIN
hye! another giveaway gaiss! giveaway ni ada ala-ala contest. taktau lah bernasib baik ke idok, cheq ni takda laa kreatif mana. heheh. itu belakang kira..ikut rezeki masing-masing. yang penting macam biasa, nak support rakan blogger dan memeriahkan giveaway^^ so...lets start!!

hadiah pilihan : customize notebook/planner


awat pilih hadiah ni? sebab suka lah! hehehe. plus plus, cheq takdak lagi planner 2016. so, kalau ada rezeki, boleh dapat planner. senang nak plan jadual.customize lagi chuols. cheq memang obses dengan barang2 customize ni ;) cantikk kottt customize planner ni....! nakkkkk! T_T ok,next task.........!


Azam saya pada tahun 2016 adalah ........

banyak sebenarnya azam tahun ni...Fina tulis yang utama je lah eh.. check it out!
first, Fina namakan azam 3.5...apakah 3.5? students mesti tau kan? azam nak dapat Dean List. 6 sem diploma sampai dah grad, takpernah merasa tengok pointer 3.5 terpampang kat result. so degree life ni, hopefully ada rezeki gapai 3.5 tu. doakan Fina eh.

next azam berkait dengan azam yang first.. nak lawan penyakit malas dan kurangkan term 'terlampau rilex'..yelah, nak capai azam yang first tu, kena lah usaha betul2..takleh malas dan banyak main.

another azam, nak saving! tahun lepas failed menyimpan ni. asal simpan duit je, dah banyak sikit, guna untuk benda lain. tahun ni tak boleh jadi, kena control jiwa raga. dua puluh dua tahun dah kot, takkan nak menyusahkan mak ayah bagi duit tiap masa kot. kann? plus wajib ada simpanan untuk masa depan. ada laa plan something untuk buat simpanan duit..sorry takleh reveal sini, sebab masih dalam perancangan. :)

dan lagi, Fina nak serius berblogging. eh. selama ni tak serius ke? hahaha. serius laa. tapi asyik jadi Blogger Chipsmore je..kejap update kejap idok..kali ni nak bagi blog ni hidup kembali. at least sehari, satu entry. insyaAllah..

so, kesimpulannya, Fina berazam tahun 2016 ni untuk mencapai segala azam yang dinyatakan di sini plus yang takdinyatakan jugak dan...berazam untuk menjadi yang lebih baik dari tahun-tahun sebelum ni :) amin....

Instagram : @nuredrina & @estrella.heart

Tag : Huda and Shida :)







okay. done! :D

niat d'hati nak meriahkan giveaway ini,
tapi tipu lah kalau cakap tak menaruh harapan untuk dapat hadiah pilihan hati. hehehe.

segala syarat telah dipatuhi, 
harap-harapnya entry ni dapatlah menambat penganjur dan para sponsor punya hati ^_^

eh eh. t'keluar pantun tak jadi plak. hahaha. okay itu saja. lambat lagi due date, so, jom join ramai2! ;) byebye. xoxo


9 Stars Talking:

sayidah napisah said...

goodluck :D

Mrs Yatie said...

good luck awak. awal tahun banyak sangat giveaway kan. best best :) moga ada rezeki menang :D

Nurhuda Ismail said...

tq tag :D

Farra N said...

gudluck fyna...:)

Eintan Nurfuzie said...

good luck.. nk usha kejap

Akim said...

Selamat berjaya..

SITI SORFIENA SYASHA said...

Thanks join and goodluck for you sis :)

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal-yawww.html

Aisyhah Nyais said...

Singgah sini..daripada giveaway yg sama..gdluck taw hehehe..

http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

Noor Najwa said...

blogwalking dari ga yg sama..
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...