.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, January 4, 2016

Selamat Tahun baru 2016

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


Hye korang! Happy New Year 2016!^^ Tudia, dah masuk page 4/366 baru update. hahaha. tadi ada paper. saja tuggu habis paper dulu, baru update blog :D rasa macam dah lama tak update...sayang sangat rasa kat blog ni...biasa lah busy ke sana ke mari. heheheh. insyaAllah tahun ni, tak biar dah blog ni krik krik macam tahun lepas ;)

Azam? Wishlist? sama ja macam tahun2 lepas, nak jadi yang lebih baik. and wishlist terpenting.. 3.5.. berharap sangat..tapi untuk first sem degree ni rasa macam takdapat je :( tapi still berharap. insyaAllah..korang doa2kan lah eh. hehe. semoga tahun ni menjadi lebih baik untuk kita semua :)



okay lah. tu je kot untuk first entry 2016 ni.. nak throwback memory 2015 pun, ada masalah teknikal tak boleh upload gambar dari lappy -.-' so...thats all.. till next entry..byebye! xoxo

 

3 Stars Talking:

sofie adie said...

sebelum terlambat, happy new year too fyna! and all the best for final!

Edrina Zulkafli said...

@sofie adie thankyou sofie! ^^

Nurhuda Ismail said...

selamat tahun baru, semoga gala azam dan cita cita akan tercapai :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...