.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, January 10, 2016

Kamulah Wanita by Nadzmi Adhwa

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

yuhuuu. just drop by sebab nak share lagu ni dengan korang. lagu yang first time dengar terus jatuh hati^^ dengar masa hujung tahun lepas lagi, tapi baru tadi teringat tak share kat sini lagi. hehehe. so....check it out! ;)

Lyrics
Ku menunggu, ku menanti tibanya waktu
Ku mencari, cinta sejati untuk diriku
Di mana kamu, di mana kamu sayang
Aku terus mencari, terus mencari pujaan hati

Kamulah wanita pujaan hatiku
Kamulah wanita gadis idamanku
Tak ada yang bisa
Jadi sepertimu
Tak ada yang bisa
Jadi penggantimu

Ku menunggu, ku menanti tibanya waktu
Ku mencari, cinta sejati untuk diriku
Di mana kamu, di mana kamu sayang
Aku terus mencari, terus mencari pujaan hati

Kamulah wanita pujaan hatiku
Kamulah wanita gadis idamanku
Tak ada yang bisa
Jadi sepertimu
Tak ada yang bisa
Jadi penggantimu

Tak ada yang bisa, membuatku jatuh cinta
Selain dirimu, selain kamu saja

Akulah wanita pujaan hatimu
Akulah wanita gadis idamanmu

Kamulah wanita pujaan hatiku
Kamulah wanita gadis idamanku
Tak ada yang bisa
Jadi sepertimu
Tak ada yang bisa
Jadi penggantimu

Kamulah wanita pujaan hatiku
Kamulah wanita gadis idamanku

Follow :-
Instagram - @nadzmiadhwa / @adhwarizado






Twitter - @nadzmiadhwa / @Nadzmiadhwa_fc

amacam? best ke idok?? best kannnn... unik suara Tengku Zaqif ni.. saya suka saya suka. eh. macam upin ipin plak. hahaha. lyric dia pun simple jea, senang nak sing along~~ (^^,)
eh! Guys!! kalau video kat atas tu mencapai 100K Views...ada suprise music video tauuu! Adhwa tweet gtau hari tu. so, please please please view yang Official video yea.. yang iols share kat atas tu tau! thanks^^ 
okay lah, chow!! ehhhh.... jap.. final paper for first semester of degree life lagi 5 hari yaww! wish me luck. adios ~~


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...