.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, January 6, 2016

Widget Followers Hilanggg! [Resolved!]

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo...
hye! hari tu fina ada update widget follower kat sidebar hilang kan...dah ada balik dah^^
Setting > Basic > Edit Title (alphabet je, jangan letak symbol) > Save
oyeahhh. *joget joget* hahahaha. rupanya kena tukar title blog je. takleh ada symbol dah eh sekarang ni kat title blog? adoyaii. lepas tukar title, okay balik. thanks to Khalid Kyle sebab tolong gtau :)


fina simpan sini...incase laa jadi kat blogger lain plak nanti. huhu. k thats all. byebye^^

 

6 Stars Talking:

Farhana Zukri said...

cuba buka blog ngan browser lain, mungkin ada problem ngan browser sekarang :)

Edrina Zulkafli said...

@Farhana Zukri dah wak. still sama T__T

Khalid Kyle said...

cuba pi kat bahagian Setting > Basic > Title (edit) > Tukar or letak ape2 tajuk tapi make sure sume alpahabet ye, x de pape symbol > lastly save changes
pastu tgk blk ade x widget yg hilang tu ~ klu still x berjaya jugak leh gtau kt my blog k


Jom Terjah : Fesyen Lelaki Popular yang.. Perlu ke?

Lady Of ZFA said...

ain datang singgah sini & follow awak .
selamat tahun baru .
salam perkenalan :)

Edrina Zulkafli said...

@Khalid Kyle yeayyy! dah boleh. terima kasih ^_^

Sally Samsaiman said...

wahhh! nasib baik dah okay yerrr! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...