.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, January 16, 2016

#KarokAJL : Dafi, Nadzmi Adhwa, Janna Nick & Syarul Ridzwan

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Dekat instagram sekarang macam meriah dengan #KarokAJL ..mood Anugerah Juara Lagu ke-30 lah katakan.. Apakah #KarokAJL ?? #KarokAJL ni peraduan yang TV3 tengah buat. senang je nak join, korang pun berpeluang untuk join dan menang.. tengok info dalam gambar kat bawah ni^^


haa. dah faham kan.. wang tunai RM300 weyy. perghh. siapa yang join, goodluck yea.

artis-artis tak kira pelakon ke penyanyi pun ramai yang join #KarokAJL ni untuk promote, then cabar kawan-kawan yang lain untuk join. suka tengok. hahaha. and my favourite semua dah join. check out their videos kat bawah ni^^

Terpaksa buat scroll box sebab video instagram ni besar gedabak. so, korang sila scroll ye, ada 4 video semuanya^^ anyone ada idea macam mana nak kecilkan embed instagram video..??











kerlas tauu Gadaffi nak jadi rapper. hehehe. suara Adhwa, Janna and Syarul memang best. terbaikk ah korang..tepuk tangan sikit. okbai. hahaha.

Banyak lagi video2 #KarokAJL ni, sila pergi instagram dan search #KarokAJL okay? enjoy! till next entry, byebye!

 

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...