.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, December 25, 2014

2014.12.24 Kangar ----> Jitra *naik bas UwU

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

haluuu~ kekeke. kelmarin Fina and Adik +kawan dia having one day trip to Jitra. another one day trip for me. hahaha. nak pi jumpa Shawol (SHINee's fan)^^ dah takde orang nak tolong bawak, decided nak pi sendiri. naik bas. bagus laa ada pengangkutan awam ni. heee.

bangun pagi tu agak risau laa sebab hujan. tapi masa fina keluar dari rumah hujan renyai2. Alhamdulillah tak lebat. kalau lebat,mak takbagi pi.

first time naik bas untuk ke destinasi dekat2 ni. sebelum ni dok naik bas ekspres ke KL je. pengalaman baru. bhahahaha.

ktaorg naik bas pukul 9.30..ni ha tiket

sampai Jitra around 11.40 macam tu. hujan lagi.. so berpayung laa dari Station Bas Jitra ke Jitra Mall. hahaha. station bas dengan mall dekat je. jalan kaki dah, takpayah risau nak teksi bagai. heh. sampai Jitra Mall, cari makan duluuuuuu >>>

Nasi Ayam Berempah 
 dalam pukul 1++ macam tu. meet adik comel lilfreak-shawol kita ni. ^^

Ain
before this plan nak tengok wayang. so...jumpa2, terus pi beli tiket. hahaha. my adik nak tengok Night At The Museum. tapi availble malam je. memang idok ler. at last, decided nak tengok The Hobbit. review nanti okay ;p

lepas habis wayang, ktaorg balik terus. our mvp-lilfreak wayang date end there. sobs. oh. yea. I knew her through the internet. ni 1st time meet up. and its awesome. dear Ain, thanks for the day^^ hope to meet you again soon. lagi lama dari kelmarin. kelmarin macam sat sangat kann. keke.

and I hope to meet other Shawols too...someday..... :')


  

1 Stars Talking:

Anmas Healthcare said...

macam sedap je nasi ayam tu :D

bdw pengalaman yang tak pernah dijangka sememangnya akan tersemat dalam ingatan :D


:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...