.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, December 9, 2014

Addicted to BINTANG *_*

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
hye! hehe. siapa dah memang tau me tergilakan bintang to the maxx...?? eung?? takdak sapa pun tau..? isk isk. takpa lah. kalau taktau lagi, mai sini nak habaq. hahaha.

boleh nampak kan background blog nie bintang? /unless korang on via mobile. mmg taknampak ler bg. ;p/ and dekat sidebar tu.. 'Tabung Bintang' laa...'The Stars Here' laa. 'Shine Stars' laa. hehehe. ^_^)v

yeap. me memang suka bintang. sangat. baru2 ni ada kat karnival dekat kampus. giles masuk2 terus ada karnival. bye money~~ konon2 tak beli apa2...sekali nampak bintang, terus nak. haha. nak tau apa??

tadaaaa~~~
new bracelet ! ^^
mula2 teragak2 nak beli ke tak. in the end..beli jugak sebab harga dia pon okay. muehehe. so sekarang ada dua bracelet bintang^^

satu lagi..bintang di paris. keke. made in Korea k yang tu. heh
ada satu lagi yang menarik perhatian.....disebabkan me takda ni sekarang..so..beli jugak. harga sama dengan bracelet tadi.hihi

jam!
menarik okay. nasib ler dia tak letak piano atas tu..tidak lagi tergedik2 nak beli. hahahaha XD me is not penyanyi or someone yang boleh main alat music. but..me enjoy the music to the max. hihi.. so..thats it.. new star bracelet and music watch^^

OH! ada lagi yang baru. sliperr! kuikui. nak balik kolej hari tu tengok sliper hilang. haihh. kena beli baru.. and....

sliper pun bintang. ahahahaha. XD okay lah. itu saja nak share. hehehe. byebye! ^^

2 Stars Talking:

Meura Fiznie Airah said...

Jam tuu cantikkkkkk and ada nampak macam unik .

Invisible Me said...

IM lipat-lipat buat bintang tu reti lerr. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...