.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 7, 2014

Dipilih sebagai Pembaca Sporting!

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
wah. tak expect langsung nak dipilih sebagai pembaca sporting di blog <Travelog Sofie> .sporting kah fina? ntah laa. Sofie kata sporting ;p hahaha. thanks Sofie^^

actually Sofie ada buat entry pasal hadiah ni plus ada msg dekat shoutbox...tapi kan Fina kat kolej memang tak bukak blog. internet limited, so berjimat quota. hahaha. nasib lah Sofie msg dekat fanpage..heh. disebabkan kitaorg di Uni yang sama...itu memudahkan Sofie untuk pass hadiah..bagi dekat kolej je. muehehe.

nak tau hadiah apa? ni haa......

a notebook ^^
insyaAllah, me will guna notebook ni sebaik mungkin. kecik je, senang dibawak ke mana2 and boleh catat nota2 penting^^ gituu. heheh.


to Sofie :: okay. I'll keep the free lemons ;p hahaha. jyeahh. will fight for the best. insyaAllah^^ psst. soundtrack tu nanti fina dengar okay? thanks again, Sofie. keep blogging. ada masa mesti  Fina singgah ;)
 

5 Stars Talking:

Yun Sing said...

Bestnya dapat hadiah :) Tahniah ye blogger sporting :p

Invisible Me said...

Tahniah.. Senanglah nak jumpa satu kolej. Bestnya ;)

sofie adie said...

OMG!!! Terasa buruknya tulisan...huhuhu...biasalh dah lama tak nulis punya pasal...thanx fyna! Terharu ni...

Syafiqah Zamberi said...

tahniah! cantik lah buku tu. jeles nye hehe

Edrina Zulkafli said...

@Yun Sing besttt ^_^

@Invisible Me thanks :)

@sofie adie mana ada. lawa la tulisan ;) hahaha. patutnya fina yg terharu. heh. thanks to u too^^

@Syafiqah Zamberi masyehh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...