.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, December 28, 2014

Liebster Award by Aina

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


- Mention the person who nominated with link
- Answer the questions
- Create your questions
- Notify your nominate

Di'Tag Oleh Aina . Thanks tag :)

1. Kalau ditakdirkan menjadi perdana menteri, anda nak ubah apa dekat negara Malaysia yang tercinta ni?
- lemme think bila dah jadi nanti. hahaha. ;p jk. maybe...satukan semua orang. banned pergaduhan..? entahlaa. hehehe


2. Describe aku (hohoho) in 3 words.
- orang yang tag..? hmm. interior designer to be..? ^^ 4 words. boleh laa. keke


3. Bagi 2 fobia yang anda alami.. nak tahu jugak korang ni fobia apa..
- fobia tinggi

- fobia cakap kat depan orang ramai

4. Suami hensem tapi miskin ke suami hodoh tapi kaya? Kenapa?
- hodoh tapi kaya. kaya kan..? boleh pi buat rawatan kecantikan bagi hensem plus boleh tumpang buat rawatan kecantikan sekali since dia banyak duit. hahahahaha ;p


5. Anda balik dari kerja dan mendapati seorang lelaki hensem sedang menunggu anda dengan sejambak bunga ros di tangan. Anda terima atau lempar jejauh?
- terima. sebab I love roses to the max. then tanya sapa dia dan kenapa bagi bunga tu..LOL


6. How's life?
- you wont see a rainbow w/o rain... ;)


7. Main game anime? RPG? Kalau main.. game apa?
- nope. main game Super Star SMTOWN je. keke

8. Apa anda rasa bila anda terjatuh dari menara tinggi tapi tak mati lagi? (Liat beno nak matinya)
- Alhamdulillah (bersyukur) .. perbaiki diri ke arah lebih baik. :)


9. Berdiri. Belok kanan. Jalan 5 kali ke hadapan, pusing kiri. Then jalan 10 kali ke hadapan. Lompat ke belakang 6 kali. Pusing kiri dan jalan 2 kali ke hadapan. Anda jumpa apa?
- sampai belok kanan dah takleh jalan sebab jumpa sofa. hahahah

10. Sanggup tak jadi cannibal dengan makan kawan sendiri setelah 20 hari tak makan dan kat situ memang takde makanan langsung pun. Haa jawab-jawab.
- nope. biarlah mati kelaparan. andai itu takdirnya....heh ;p


11. Apa peristiwa paling memalukan? e w e
- kena ignore :(

sorry nak langgar rules. tengah tak rajin nak buat soalan baru. guna jelah soalan yang hari tu. sesapa nak jawab pun boleh ;)) 

sini < Liebster Award 1 >

till next entry...byebye! :*

 

1 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...