.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, December 31, 2014

BYE 2014, HYE 2015

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


hye. okay. ni entry last untuk tahun ni. 2014 memories..?? of course ada sweet memories and few sad memories.. hmm. mula-mula nak buat flashback.. tapi macam sedikit malas nak selongkar segala gambar2. hahaha. ;p flashback gitu2 udah lah ye..kekeke

antara yang sweetnya... jumpa Dafi, 3 kali XD.. and dapat attend concert CNBLUE lagi. hehe^^.. and berjaya sikit bangunkan balik blog ni.. wahh gituu. hahaha. oh! dapat niece baru. my veryyy own niece..anak the alongss. heheh. love her to the max. ^^ and dapat kakak ipar baru.. angah got married ;) my turn next! kbye. hahaha. lagi.. hmm.. meet one of the Malaysia SHINee World...^^

yang tak sweetnya...hmm.. final exam sem lepas T__T ; and takdapat attend fanmeet Running Man :( keke

hmm.. apa lagi eh?? ada yang Fina tak sebut. biarlah rahsia. kekeke. ada yang bulan Jun dan ke atas fina ada upload kat Insta.. kalau nak tau, sila stalk inta okay? bhahaha. yang January to May..? hmm. nothing much rasanya... ada pun takde gambar sebab phone takda time tu. heheh. *gedik bajet macam ada orang nak bebetul p tengok insta tu. hahaha

azam...? ada yang tercapai. ada yang kecundang. akan ditingkatkan usaha untuk tahun 2015 ni. azam 2015?? nak grad on time! hehehe. and.. ofcoz nak jadi yang lebih baik...and...nak jaga blog ni sebaik mungkin^^

so.... byebye 2014.. gonna miss all the sweet memories. yang tak sweet tu pengajaran and hope tak jadi lagi next year.. hye 2015...please be good to me. semoga segalanya bertambah baik dan berjalan lancar tahun ni. another doa untuk tahun ni.. semoga Malaysia dijauhi bencana alam dan perkara tak diingini. Ya Allah...lindungi lah kami.. amin..

 

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...