.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, December 20, 2014

Blogging Hiatus

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
Blogging Hiatus.
Blogging Hiatus?
whattt?
Blogging Hiatus....???? O.O

dulu kemain cakap nak aktif berblogging balik lah apa lah. sekarang tetiba nak hiatus plak? adakah semangat itu sudah hilang? O.O dah hampir seminggu blog ni macam slow je. blogwalking pun dah macam jarang2. so....betul ke  nak hiatus ni...?

haahahahaha. saja buat drama pagi XD takde lah sampai nak hiatus. kekeke. minggu2 lepas macam busy sikit. ditambah pula takda idea nak buat auto-publish entry. tu yag blog ni macam krik2 je. hahaha

ni tengah cuti 2minggu ..boleh laa mengupdate and blogwalking^^ hehehe/ yang masih melawat and klik tabung bintang kita..thankyou sooo much k. :* till next entry...byebye!

 

4 Stars Talking:

Mysara Ab Rahman said...

mai dh kje ni g jarang update..kgkadang idea pn xda

Miss Yana said...

Eh jgn la..nt yana pon nk hiatus jgakla..hehe :p

Invisible Me said...

IM pun tetiba tenggelam timbul. Hehe

Edrina Zulkafli said...

@Mysara Ab Rahman kita yg study ni pun busy. idea payah ada. uwuuu

@Miss Yana tak hiatus pun. acah je. haha. jangan laa yana ;p

@Invisible Me boleh geng laa kita. keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...