.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, June 7, 2011

Followers iamFyna ! Kamsahamida !! (^^,)

Assalamualaikum dan salam blogging ... hee~ (^^,)   



6 JUN 2011 [060611]

dalam entry nie, Fina nak say thank you kat semua bloggers yang sudi follow blog usang nie. hari nie blog iamFyna  dah capai 300 Followers. Alhamdulillah, ada jugak orang pandang blog nie, walaupun blog nie tak secantik blog korang, korang dan korang. and tak sehebat blog korang, korang dan korang. Fina harap, korang Follow ikhlas lah ye. ^^


~ follower ke-300 , ieqa ~

thanx to her sebab cukupkan number 299 jadi 300~ :) - blog Ieqa -

humm~ setakat nie, Fina just tulis apa yang Fina rasa nak kongsi dengan korang dekat blog nie. and semua tu berkaitan dengan diri Fina. aktiviti Fina, minat Fina .... huhu~ Insya-Allah, nanti, Fina kongsi something yang tak berkaitan sangat dengan diri Fina, info2 ke ape ke~ :) tengok keadaan laa eyh ? :)

kepada yang pernah komen entry Fina tu, TQVM ! (^^,)  hummm~ sorry eyh, Fina tak buat award apa pun. Fina tak reti lorh~ Fina mampu bagi ucapan Terima Kasih nie je, tanda Fina hargai korang. ucapan yang datang dari hati Fina. :) nanti kalau rajin, Fina belajar buat award untuk korang ;)


sesapa yang ada nak komen pasal blog nie / nak bagi nasihat kat tuan blog nie .. silakan :) okey, tu je . papai~

Follower ke-100 http://khairulanwar27.blogspot.com/
Follower ke-200 http://luv9nteen.blogspot.com/

p/s :: ada hadiah menanti follower ke-333 . ^^


KAMSAHAMIDA  ! (^^,)


* * *


~ dok try edit pix bg background jadi tranparent. tapi tak jadi-jadi. sedih betul. nanti try lain. ~

Primadonna(s), S&F ! Please Forgive me !! isk3 .. :'( 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...