.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, June 2, 2011

310511 , Nur Kasih + Kongsi


~ Nur Kasih ~
2 hari lepas pi tengok wayang dekat Jitra dengan kawan2. Fina follow cerita Nur Kasih nie dulu macam orang dok follow cerita Nora Elena sekarang neyh , memang minat lah cerita Nur Kasih nie. so, bila Iman cakap nak pi tgk movie NK, Fina menyibuk lah nak ikut. heheh. last minutes plak tu menyibuk pun. :P Thanx to Iman's mom sebab mai ambik Fina.

hummm~ not bad laa Nur Kasih The Movie nie . :)) * Fina mengalirkan air mata okey :P sedih ! :'(






Lepas NK, tengok Kongsi plak. Terbaeekkk ! ;) * Tumulak~! <3 (^^,)


Lepas tu, balik~ heee~ ^^

~ coming soon : KL Gangster ~
Fakta !!

nie kali ke-2 + ke-3 Fina masuk cinema. ;) last dulu waktu sekolah rendah. nak buat macam mana, tak dak sapa nak bawak. huhu~ kalau laa, kat Perlis ada ..............

4 Stars Talking:

Liyana Zahim said...

Waaa bestnye tgk wyg!!!

Nur Edrina said...

@Liyana Zahim a'a, best. sebab Fina pun jarang ke sana :)

cik mun said...

mun x tgk lagi cite nur kasih!!!huhu

Nur Edrina said...

@cik mun nanti tengok taw .. bestt ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...