.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, June 2, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia


nak join segmen BPM lagi neyh . heee~ (^^,) . dulu pernah join, impaknya memang superb lahh. ;) so, kali nie nak join lagi, memeriahkan segmen nie + cari kawan2 baru. :))


- blog Fina dalam kategori Blog Personal Wanita Pilihan
- blog nie diwujudkan pada 21 September 2011. tak dak sapa pun ajar Fina buat blog nie. Fina buat sendiri . hias-hias blog nie pon Fina buat sendiri bedasarkan Tutorial di blog kwan-kawan bloggers yang lain (^^,) . walaupun tak cantik sangat, kira okey laa, kemas dari blog yang dulu. :)

. start berblogging pada 15 Disember 2008. tapi, start betul2 aktif 21 Sept. 2010. IamFyna nie blog ke-2 Fina. blog 1st ? cari sendiri :P heheh .. dekat blog nie, Fina tulis je apa yang Fina rasa, sedih, gembira, marah, dan lain-lain. benda yang Fina suka, Fina share kat sini  :)

Fina cuba untuk jadi blogger yang lebih baik. :) kalau korang ada apa-apa nasihat, gitau k.. :))

- Fina tak tau nak tag sapa . huhu~ macam nie lah, sapa yang baca entry nie, jom join Pra-BPM 2011 nieyh . terutamanya blogger baru yang tengah cari kawan blogger (^^,) . 

p/s : setakat nie, Kategori Blog Personal Wanita Pilihan paling banyak penyertaan , 41 .. huhu~

dah berjam nak publish entry nie. baru sekarang boleh. ekeke~ lepak kat fb dulu tadi dengan Scha and Ateen (^^,) best !! 

 

4 Stars Talking:

tiha said...

wah semoga berjaya ye...

marilah join kontest blog saya :

http;//fasham87.blogspot.com

Nur Edrina said...

@tiha
thanx :) insya-Allah

guest said...

good luck!

Nur Edrina said...

@guest thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...