.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


Assalamualaikum .. :) Fina nak join GA lagi.. heheh. Mid-Year Giveaway by sis Nisa :) Fina taw pasal GA nie sebab selalu naik kat dashboard Fina. hampir setengah drpd blog yg Fina follow, join GA nie. so, Fina pun nak join jgak, memeriahkan GA n mencuba nasib. ;)

Syarat-Syarat Penyertaan :-
  •  buat entry yang simple
  • letak banner dalam entry tu
  • letak link para sponsors
  • tag kawan tak lebih dari 2 org (tak tag pun tak pa)
  • patuhi semua perkara di atas
  • tinggal link entry di ruang komen >> kat sini <<




nie senarai para sponsors :-
  • Sandra Azwan
  • Darkbatman
  • Pink Heart Craft
  • Ayunar
  • Mas Ahmad Safwan
  • Yuyu Musa
  • Myra Amira
  • Ciminny
  • Alfi Kasran
  • Sarang Jerung

hadiah banyak + menarik. (^^,) jom laa join. mana taw rezeki korang dapat hadiah tuu kan ? ;)
Fina tak tag sapa-sapa. tapi nanti waktu blogwalking, Fina pi ajak orang join GA nie :)

TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011


4 Stars Talking:

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

Nur Edrina said...

@Nisa Kay oke sis :)

syazwiena khan said...

congrats u :)
i tak menang pon :(

love ur blog .
bole tgk2 i punya


http://awiencomel.blogspot.com/

Nur Edrina said...

@syazwiena khan thanx sis :) Alhamdulillah .. byk kali dah Fina try .. sis pon try laa byk2 kali .. :)

eyh ? tq ^^ oke, sis ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...