.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, June 6, 2011

Kecewa + Sedih :'(

~ FT Island ~

040611 ; bangun pagi, tengok batery phone low, so charge laa . sampai laa ke pukul 10 nak guna phone, tengok batery phone tak menunjukkan peningkatan sikit pun. hampeh~! last-last phone ter'off sendiri . biaq je lah, nak tengok batery masuk ka tak . memang masuk .. pukul 1.30 baru on balik telefon. 

nak taw tak, untuk tarikh tu Fina ada buat reminder pukul 11 pagi > FT Island on 8TV , 1PM ^^ < .
tapi disebabkan phone off time tu , reminder tu mmg tak berbunyi . waktu Fina on phone pun tak berbunyi jgak . akibatnya , Fina terlupa terus ada rancangan tu. :'( 

Fina tersedar pasal nie lepas baca entry kat blog scha tadi . Fina terus check phone, memang ada reminder tuh . wuwuuu~ automatik air mata keluar. dah laa minat sangat-sangat FT Island, and memang nak tengok rancangan tu sebab minat + nak kenal lagi depa . tapi jadi macam tu plak. dulu waktu awal2 minat Dafi, pernah terlepas rancangan tv yg ada dia, air mata nie keluar jugak .. :( cengeng kan ?? suka hati korang lah nak cakap apa, Fina memang macam nie.

lepas tersedar pasal tu, Fina pk ... tak bermakna buat reminder awal2, rancangan start pukul 1, reminder pukul 11 ; Fina yang kecoh kat kawan-kawan yang minat FTI pasal rancangan nie . last-last, diorg tengok , Fina yang tergedik-gedik sebarkan nie tak tengok. T^T

~ sumber ~


hummm~ lepas nie, kalau nak buat reminder, tulis atas paper, besar2 , lekat kat board dalam bilik tuh . senang, tiap2 hari nampak and mesti ingat. nanti 11 June kalau tak salah, ada SHINee plak . minat jugak ! hope tak jadi macam nie dah ... aminnnn~

~ SHINee ~
okey lah . dah pukul 1.30 pagi nie. Fina nak pi tdoq , esok ada meeting tergempar dengan scha n ateen di awal pagi . hopefully tak terbabas . huhu~ Annyeong~!

PENGAJARAN :: kalau nak buat reminder apa-apa, buat reminder dekat tempat yang kita selalu nampak. terutamanya reminder untuk event yang akan datang dalam tempoh 1 or 2 weeks. jangan bergantung kat reminder phone semata-mata. kang jadi macam Fina tu. sedih tak berirama nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...