.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, June 12, 2011

[Lucky] Follower Ke-333 (^^,)






Assalamualaikum . hyep ! dah beberapa hari tak update blog . sibuk dengan folio akaun + baru balik dari Johor. So, tak sempat nak update blog. sedar tak sedar, blog Fina sekarang dah ada 335 Follower . Thanx kepada 335 orang tu . (^^,)

ada siapa perasan tak ? Fina letak note bawah shoutbox untuk Follower ke-333 hari tu ? tak de ?? tak pe lah . haishh .. humm~ Fina ingat nak bagi hadiah dekat Follower ke-333 sebab .. dulu, Fina join GA, and Fina jadi salah seorang yang lucky dalam GA tu dengan nombor penyertaan 333. so, why not Fina try buat orang happy dengan number tu jgak kan ?? ^^ sapa follower ke-333 tu ????

tadaaaaaa~! :D

~ thanx sis Feyqa ! ^^ ~
tak sempat nak PrtSc number 333 sebab online lambat . aigoooo~ tak pe lah ^^ . okey, tu Follower ke-333 iamFyna, sis Feyqa . :) thanx !


haaaa~ nampak tak dalam kotak merah tu ? tu laa note yg Fina cakap tadi :)  okey, sekarang, jom usha blog sis Feyqa nie ^^





-loading tak lambat sangat . suka3 ! xD
- blog sis cantik . ^^
- header comey cam tuan punya blog :)
- suka icon kecik yang ada dalam entry sis tu ^^
- shoutbox comey jee dengan panda kecik tu .. :) *panda kann ???

* haaa~ tu je kowt .. korang nak tau apa2 lagi ? pergi laa terjah ! ;D klik link kat atas tuu

 hadiah apa Fina nak bgi dekat sis nie ?? hummm~ hadiah tak de lagi sebenarnya .. rancang nak pi tengok this week, tapi bz laa plak .. huhu~ so, esok ke lusa ke, Fina pi beli .. next week, Fina hantar hadiah tu kat sis, oke ?? thanx sebab follow blog nie :)

Follower yang lain, thanx jugak .. (^^,)

k.lah, Fina chow dulu ! esok dah start sekolah balik . so, nak pi kemas apa2 yang patut. daaa~ (^^,)

~ my DP at FB <3 * Onew oppa ! ^^ ~



4 Stars Talking:

Princess Feyqa said...

hye fina :) thx buat entry khas utk feyqa!

Appreciate that!

btw blog u pun cantik n kemas, entri u pun sume best2 that y i follow u :)

ok dear thx again :)

Nur Edrina said...

@Princess Feyqa hye sis ! oke, u r welcome ^^

oh, yeke ? thanx sis :)

Scya Lollita said...

wahhh bertuah org tu ^_^

Nur Edrina said...

@Scya Lollita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...