.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Saturday, June 4, 2011

Kami Kaki Blogging ! [contest]


Assalamualaikum ... ^^ budak neyh nak join contest lagi. jangan dok kata apa noOo .. memang dah 'penyakit' budak nie join contest, giveaway dan yang seangkatan dengannya. kekeke~  lagipun contest nie macam sesuai dengan Fina . haishh~ merong merong :P

contest Kami Kaki Blogging ! by Farez

Cara2 + Syarat2 ::-buat entry
- letak link blog pengajur
-tag 3 org
- letak link entry dekat blog penganjur
- - follow and like fan page blog penganjur (bagi mudah nak tau info terkini)
- keputusan juri muktamad


Fina tag ::
- Sis Lynn
- Kak Ayu
- Asim


* Hadiah ::  RM50+misteri -sama ada cash atau topup



Tarikh Tutup :: 2 Julai 2011


ada dapat header baru (^^,) . so, nanti ada masa, nak ubah suai lain blog neyh . kalau rajin lah . heee~ :) thanx korang + hampa2 yang melawat blog neyh .

8 Stars Talking:

Edy Zaidi said...

good luck yer...:)

old_trafford said...

Harap Tuan blog menang la Contest tu..

Blog Saya

Nur Edrina said...

@Edy Zaidi thanx abg edy .. :)

Nur Edrina said...

@old_trafford Terima Kasih ^^

farez said...

hai cik edrina. dtg sini check penyertaan..tq sbb join yer..insyaallah kalau ada rezeki boleh menang punya lar..nice blog ek..=)

Nur Edrina said...

@farez okey . humm~ aminn~ =) tq ..

NaEl said...

rajinnye join contest. hee. Good luck syg! :)

Nur Edrina said...

@NaEl
heheh . thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...