.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, May 22, 2011

210511 ; Tasoh Lake Resort

Assalamualaikum ... (^^,)

Fina nak cerita sikit pasal aktiviti petang kelmarin and semalam. petang kelmarin, Fina and family pi Tasoh Lake Resort, pejabat abah ada buat xtvt kursus apa ntah kat situ. semua bawak family. family Fina tak cukup sorang, abg long tak pi, ada football match kot. huhu~ abah ada kat sana dari pagi lagi, fina n yang lain2 pi petang sikit sebab tunggu mak balik kerja. 

1 family, 1 bilik. kami dapat standard room no. 10. ishhh..maw dapat no. 9 kann best.. heheh.

~ nie biliknya. [sumber]~

not bad laa bilik dia. :) sampai2 tu, snap2 pix. adik Fina lah jadi photographer tak berbayar Fina. ekeke~

nie dalam bilik. tengok cermin dy bersih je. snap pix pun nampak clear je. ^^

lepas dok lepak2, agak boring, tak buleh bkak tenet ! line ta dak ! ==". angah ajak adik keluar pi jalan-jalan. fina cakap nak ikut. angah kata jom laa.. weee~ best2. snap2 pix lagi..

dekat lake. :) cantik lahh pemandangan dia, tenang lagii ^^ . okey, Fina plak jadi Photographer tak berbayar untuk angah.

haaa~ ada bakat jadi photographer takkk ????? hummm.. FYI, waktu kami lepak2 kat sini, Fina nampak ada pengantin buat photoshoot. wahh... mesti cantik. dah laa pengantin tu pun cantik and smart, photoshoot kat tempat yang indah tuu plak..... boleh bayangkan tak hasilnya ??? ;) humm, tu okey lagi..tiba2 Fina tengok sorang abang neyh yang dok tak jauh dari tempat kami dok, tiba2 bangun2 and snap pix..... DSLR kowt !! arghhhh ! Fina taw laa Fina guna camera nfon jer. dia macam nak tunjuk2 jer camera dia tu. iskk3.  :( forget about it !

lepas lepak2 kat situ, pi tempat flying fox plak. masa otw tuh, ternampak van TV3 + van Aduan Rakyat . ada lampu2 yang orang dok buat pengambaran tuu plus ada khemah. macam kem. hummm~ aduan rakyat benda kat tepi lake tuh ??? =="

okey, kat tempat flying fox. Fina nak naik tapi tak berani. hahaha :P so, dok kat bawah je.

fina terdengar ada orang cakap, yang TV3 tuh.. depa mai untuk 3 Hari 2 Malam. erk ??? 3 hari 2 malam ? mesti ada artis best yang join. Fina terpk......sapa lagi kalau bukan Dafi .. hehehe. :P tapi...tak mungkin Dafi ada kat situ, tak mungkin2.. tak senang duduk terus Fina lepas tuu.. teruk sungguh kann ??? :P


~klik utk lebih jelas~


haaa... confirm Dafi tak der kat situu~ heee ^^ okey2.. back to the topic.. lepas habis flying fox, semua balik bilik. and siap2 untuk dinner malam tuh.

makan sedap2...ada bbq..superb lahh! ^^


dah sudah makan, balik bilik, tdoq.. OMG~! macam mana Fina boleh lupa nak bawak toto ??? sejuk gler kowt. angah ngan adik tdoq atas katil, Fina tdoq tepi almari tuh. serius sejuk. dah laa air-cond pun dok kat situ~ last2, pi tdoq kat mak..sebab mak lapik selimut untuk tdoq, tak laa sejuk sangat..abah p tdoq tempat Fina tuh..ekeke.. kami balik awal pagi tadi. 

hummm~ memang enjoy larh kelmarin ! walaupun sat jahh :))

*promote : nak tau pasal Tasoh Lake Resort & Retreat ? klik > sini < . boleh hampa mai bercuti kat Perlis. :))*

disebabkan xtvt neyh, Fina baik dah dengah angah ! hepy kowt ! Alhamdulillah :)) hope lepas nie tak dak dah masalah dengan family.. ^^


entry ni Fina taip pagi tadi, ingat nak upload pix sekarang ... tengok tu ada part yang Fina selang2.. tapi......semua gambar yang Fina snap semalam tu, hilang ! :'( sedih !! isk3..... T________T . kosong jer entry nie. tak pa lah. iskkkk3 .. :((

4 Stars Talking:

eMMe said...

Ambik gambar bilik je ke, letak la gambar lain2...nak tgk suasana sekeliling Tasoh Lake Resort tu......

Nur Edrina said...

@eMMemana ada. Fina ambik macam2 gambar lah .. tapi gambar tu dah hilang. memory card rosak :((

eMMe said...

Edrina~ aisey....sayang la kan......................................sabar je la dik...

Nur Edrina said...

@eMMe
tu laa. sedeyh :(
hummm~ sabar laa nie ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...