.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, May 31, 2011

Me, Dafi, Iman ...... :')

woot2, selamat pagi ! apa kejadahnya update blog pagi-pagi neyh ?? bhahahax. suka hati lahh. bwerkkk :P nak update pasal Dafi plak, nanti update pasal Korea balik . hehehe. sapa baca blog Fina semalam ? tak da org baca ??? sedihh! kui3 . T__T 

tak pa lah. semalam ada isu artis kita yang cakap bukan2 pasal artis negara luaq. kalau korang rajin bertweet, mesti taw sapa artis tu. humm~ Fina dapat taw, artis2 tu dah lenyapkan profile twitter diorg. ada yang kata diorg delete acc diorg tu, ada yg kata diorg private. pe kes ? takut dengan K-Pop Lovers ? takut wartawan rekod semua tu ? taw pun ! lain kali nak cakap tu, pada-pada sama.

lepas Fina dapat taw sapa artis tu, terus Fina post something kat FB Dafi. 



~Fina bagi besar punya bagi korang leyh baca ;) ~
serius cakap, Fina tak mau Dafi jadi macam artis2 tu. Fina terfikir , walaupun Dafi tak reply apa yang fans dia post kat FB, tapi dia baca. so, Fina rasa, sebagai Dafinites, Fina kena tolong ingatkan dia. sebab tu Fina post benda kat atas tu. :))

okey , off topic pasal isu tu ! sekarang nak cakap pasal Dafi lagi, tapi isu lain :) kelmarin, Fina bukak FB DFC, Fina tgk ada sorg girl nie, cari acc yang Dafi betul2 aktif. *FYI, agak banyak laa acc kat FB tu guna nama Dafi, pix Dafi .. paling tk boleh blahh, reply komen org dengan bahasakan diri dia Dafi, kiranya dia menymar jadi Dafi. ngok ngek betul laa. Fina yang taw mana acc Dafi yang selalu Dafi bukak, Fina gtaw laa girl tu. :))


tiba2, ada orang reply komen Fina u and mentioned nama Fina. ouchh ! yang reply naik acc DFC .. Fina okey je lah, ingat VID (Very Important Dafinites) yang jaga page tu reply. tapi ...........


nampak dak ??? nampak dak ?? bukan yang garis tu tapi yang paling hujung tuh. humm... bukan selalunya, kalau DFC reply kat page tu, akan naik  >> " ..... - admin " .. kenapa sekarang , " ..... - Dafi " ??? Dafi yang mentioned nma Fina ke ?? ==" ohh ! confuse ! hope betul laa Dafi. hehe xD . kalau bukan Dafi pun tak pa, kalau VID pun tak pa. :) thanx sebab mentioned nama Fina. :) Fina rasa apa yang Fina buat untuk Dafi n DFC dihargai. :)) so, Fina akan terus bersama DFC ! I'm Proud To Be DAFINITES ! (^^,)

okey, masuk cerita neyh plak .. Dafi kat twitter.  hah, Dafi memang tak reply komen2 kat page FB dia satu2, tapi kat twitter, dia reply satu2. suka Fina tgk dia reply tweet fans dia. :) tweet Fina dia tak penah balas pun, tak perasan kowt. huhu~ tapi...tapi....... dia reply tweet kawan Fina. tgk kat bawah..


nampak ? baik cakap nampak ! fina tumbuk kang ! bhahax . wahhh~ bestnya .. memang jeles sikit tapi i'm happy for her. ;) heee~ (^^,)


0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...