.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Tuesday, May 10, 2011

Hsue Craft 2nd Giveaway

create your own banner at mybannermaker.com!
~Hsue Craft Giveaway~
                                                                     
woooots ! assalamualaikum ...

heeee~ tengah mood exam pun sempat dok update lagi. hahaha. dah study sikit tadi, sat lagi sambung balik. :) dah lama tak join GA .. so, nie nak join plak .. heee~ (^^,)  GA dianjurkan oleh Hsue Craft . :)

Syarat-syarat penyertaan ::
1. Become follower blog ini...( Kalau yg mmg dah jd follower Hsue Craft TQ so much )2. Post tentang " 2nd Giveaway" ni dlm blog korang dan amat digalakkan utk memasukkan banner diatas ke dlm post yg dibuat.3. Masukkan link  http://hsue82.blogspot.com di dalam blog listkorang @ Post pun leh jugak.4. Tag sekurang2nya 2 orang.5. Last sekali...just bgtau sue , ape product yang korg suka kat dalam blog Hsue Craft ( contoh boomarks, card or ape2 je lah,tp pilih salah satu je yer ).Tinggalkan email,nama, alamat, no tel serta link entry yg anda telah hasilkan kat post ini diruangan Comment.
      5.     dalam blog Hsue Craft, Fina suka bookmarks. cantik sangat. nampak ceria. gabungan colour pun smart. i like !!  (^^,) Tengok sini >>> BOOKMARKS

okey, itu je kowt. harap lah bertuah kali nie. muehehe. sesapa nak join, jom lah ! Klik banner yang kat atas tuu yea :)) 



Tarikh Tutup : 15 June 2011 


........pi mengadap buku balik

2 Stars Talking:

suhaila said...

Terjah sini...Thanks coz join my GA, Best of luck to u...

Nur Edrina said...

@suhaila thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...