.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, May 8, 2011

MINGGU EXAM KEMBALI !!

Assalamualaikum ....
n selamat midnight..
heheheh~ ^^

hummm~ exam dah nak start ..9 Mei 10 Mei 2011 ..kalau ikutkan waktu sekarang, kiranya esok lusa lah exam ..dah ready kah budak nie ? ready laa jgak sikit2 .. sikit ja, tak banyak .. ishh ! SPM dah dekat ... tak insaf2 lagi .. eyh! insaf dah laa... memang ada niat nak study betul2 since lepas dapat result PK 1 hari tuu lagi ..yes ! Fina memang nak study .. tapi .... asal pegang buku jer .. mesti ...... hummm~ tak tau laa nak cakap macam mana . just boleh cakap, apa yang Fina niat tuu, Fina tak buat .. "Ya Allah ! semoga masalah nie cepat berlalu pergi . aminnnn~" kawan2, wish me luck eyh . :) hummm . to all dermarians (form 5) :: GUD LUCK ! k.lah .. tu jaa . nak pi tdoq dah nie ,.. daaa~ :)

p/s : i'm backkk ! (^^,) banyak cerita nak tulis kat sini, nanti lah .. waktu cuti ... :)

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...