.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Friday, May 20, 2011

Midyear Exam [2nd Week]

Assalamualaikum ... minggu exam tak habis lagi, so, cerita pasal exam pun tak habis jgak. untuk minggu nie, ada 2 subjek je, 4 paper. cerita di sebalik 2 hari exam nie ..

Day 5 - 19 Mei 2011

PD 1 - hummm~ objektif ques. confuse ! aigoo ! nak pilih  jawapan yang tepat tu pun susah. =="

PD 2 - arghhhhhh ! tension ! macam nak nangis ja time dok jawab tu. iskkk3. tiba2 blank ! and Fina tak tau apa yang Fina tulis. main tulis ja. betul ke tak tak tau laa.. hancur !! :'(

*oh pd....nak jadi kawan add math kah ?? jangannnn ! tak sanggup ! :( 




Day 6 - 20 Mei 2011


SEJ 1 - confuse lagi ! ada 4 jawapan. jumpa satu jawapan yang memang confirm salah, tanda pangkah. then, lagi 3 ??? arghhh ! idk~! lepas exam dengar kawan2 dok bincang jawapan. yeap ! Fina byk salah. :'(

SEJ 2 - sikit jer nak cakap ........ Fina buat "SEJARAH SENDIRI" .. =.= main tulis jer apa yang terlintas di kepala nie. betul ke tak, berserah je lah ..


yeap ! 2 hari je. and .... 2 killer subject ! oh my~! tataw nak cakap apa. :( tapi, tapi, tapi...... sejarah better than pd. thats all ! :P papai ! ^^


*malam nanty nak post something berkaitan bunga rose ~ (^^,)



0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...