.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, May 15, 2011

Contest Blog Paling Superb !

Assalamualaikum.. 

haloo ! :) hari tuh join GA. kali neyh nak join contest plak. Fina dah lama di'tag oleh Scha, tapi nie baru nak buat. heheh. mianhae, chingu ! :)

Contest Blog Paling Superb, anjuran Jaja.


~ Sila Klik ~


Syarat-Syarat Penyertaan :: 
1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8  Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan
Tag :

- Ogy
- Meera
- Pelangi

okey, siap ! ;) walaupun blog nie tak superb mana pun, harap penyertaan di terima. :) heee~ annyeong ~!

0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...