.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru . ^^

Assalamualaikum :)

Annyeong haseyo~! Happy Teachers' Day. Selamat Hari Guru, buat semua cikgu dalam dunia neyh. heheh. terutamanya cikgu2 di Derma ! Thanx a lot sebab sabar mendidik Dermarians yang kadang-kadang sangat nakal. ops !! :P heheh

hari nie tak exam ! sheh ^^ sebab ada sambutan hari guru peringkat sekolah SMK Derma .

~me , Far, Aqlah, Bihah~

~ Bihah, Iman, me~

best ouh sambutan this year. mula dengan gimik pelancaran yang agak gempak. lepas tu cikgu2 nyanyi plak. syiokk tengok cikgu2 time tuh. semangat ouh depa nyanyi. FYI, selalunya laa, waktu perhimpunan, tegang jer muka cikgu2 sebab kami student yang sangat baek nie dok bising. hahaha, maaf cikgu ! tapi kali nie muka depa nampak laa ceria. :)


~ cikgu ikrar ~

~ cikgu nyanyi lagu guru malaysia ~


lepas perhimpunan, kami pi padang. ada game, students and teachers semua main. Fina agak tak sihat masa tu, tiba2 ja. so, dok tepi padang ja, yang tengok pun, game bola jaring. tak tercapai impian nak tengok game lain and snap2 pix tgh padang. isk3. :( 

~with Kiela ~

~ girls 5H dengan cegu kesayangan depa :) *fina budak kelas len ~

lepas dah habis game, lebih kurang pukul 12 lebih2 macam tu, kena masuk dewan balik. ada lagi majlis.
okey ! masa nie paling best ! ada persembahan , i likee! 

~ nasyid ~
~ ex-dermarians ~

~ magic show ~

~ choir ~

~ band form3 ~




persembahan lain : dikir barat (Form 5) , Band (Form 3), Karaoke (Form 6 / Sir Saiful and Cikgu Fadzilah)

persembahan hebat2 belaka. Tahniah kepada mereka yang buat persembahan. and TERIMA KASIH sebab buat kami terhibur. heh ^^ ada yang gempak siot, ada yang lawak sangat2. best lahh! kerja gelak jaa waktu tu. xD

puas hati dengan sambutan hari guru tahun nie. tahun last kann, sambut hari guru as student sekolah menengah . :)

hummmm~ tu ja untuk hari neyh. sekali lagi, 
SELAMAT HARI GURU ! KAMI SAYANG CIKGU, TERIMA KASIH CIKGU ! (^^,)

foto credit to :: Iman Hakimah

*tahun nie tak bagi hadiah kat cegu, tade duit. huhu
*esok cuti. lusa cuti. STUDY ! pd and sejarah sedang menanti  =="



0 Stars Talking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...